Home » Свят » Казахстанската Ванга: ЕС и САЩ са към края си! Русия ще е новият хегемон!
Казахстанската Ванга: ЕС и САЩ са към края си! Русия ще е новият хегемон!

Казахстанската Ванга: ЕС и САЩ са към края си! Русия ще е новият хегемон!

Вера Лион вижда гибелта на Запада и издигането на Русия отново като хегемон в света, разбра 365 Новини!

Пророчицата Вера Лион, която е известна като Казахстанската Ванга, вижда бурни размирици в света през идните години. Основното е свързано с гибелта на Европейския съюз и Съединените американски щати.

“ЕС ще се разпадне до няколко години. Същата съдба ще имат и САЩ, които ще получат това, което им се полага заради всичко, което са сторили. Не можеш да разделяш държави и да очакваш, че същото няма да се случи и на теб, всичко се връща”, споделя Лион.

Тя е категорична, че война в Украйна няма да има. Русия и НАТО засега ще решат проблема по дипломатичен път. След време обаче Владимир Путин ще наложи своята воля и ще присъедини към Русия земи от днешна Украйна, както и от Казахстан.

Вера Лион предсказа края на ЕС и САЩ

Вера Лион вижда жестока съдба и за Турция. Там жителите ще станат жертва на огромно земетресение, което ще вземе много жертви. Президентът Ердоган пък ще бъде свален от власт и ще бъде жестоко наказан за деянията си спрямо народа си, пише Novostibg.eu.

По думите на пророчицата излиза, че САЩ ще се разпадне на няколко държави. Не е изключено всеки щат да обяви независимост и по този начин цялата държава САЩ да изчезне, подобно на СССР в края на миналия век.

Вера вижда и отслабване на Китай в икономически план, въпреки че в момента е сила номер едно. Очаква се отношенията между Китай и Русия също да загубят дружелюбния си характер, тъй като ще се увеличи конкуренцията между тях.

Източник: Паралел 42

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.