Home » Горещо » Къщата на Батето в Черноморец тъне в разруха, продават я за луди пари СНИМКИ
Къщата на Батето в Черноморец тъне в разруха

Къщата на Батето в Черноморец тъне в разруха, продават я за луди пари СНИМКИ

Любимата морска вила на покойния Иван Славков в Черноморец тъне в разруха, научи 365novini.

Прочутият имот, за който все още се носят легенди за купоните, които е правил, в момента прилича на къща на ужасите, преживяла бомбена атака.

Въпреки окаяното състояние, в което се намира, тя е обявена за продан от близките му, които търсят нов собственик срещу 79 хиляди евро. Въпросният имот, в който преди години под сурдинка се говореше, че незабравимият спортен деец е леел шампанско край басейна в компанията на многобройни красавици, е купен преди далечната 1983 г., като се твърди, че цената му тогава е била само 1,50 лв. на квадратен метър, писа „Ретро“.

Постройката се простира на 150 квадрата, а дворът е почти декар. По онова време къщата била в покрайнините на Черноморец, за да има зетят на Живков уединение, но към днешна дата край нея са изникнали доста хотели.

Големият хол с камина, трите бани с вани, помещението за джакузи в момента обаче изглеждат повече от зловещо. Още има следи от мебели, даже кабелите от телефоните висят. Въпреки запуснатия вид на имота архитектурата му все още е впечатляваща. Хасиендата има парно и подово отопление, а таванът е с дървена ламперия. Половината от първия етаж обаче е строена без основи и сграда пропада.

Цялостен ремонт би излязъл доста скъпо, затова най-вероятно къщата ще бъде съборена, ако се намери купувач за нея. Стените се рушат, прозорците и вратите са изпочупени от вандали, гаражът е сринат със земята, а дворът е обрасъл в бурени.

Къщата на Батето в Черноморец тъне в разруха Къщата на Батето в Черноморец тъне в разруха Къщата на Батето в Черноморец тъне в разруха Къщата на Батето в Черноморец тъне в разруха Къщата на Батето в Черноморец тъне в разруха

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.