Home » Горещо » Камелия с пикантно признание за личния си живот СНИМКА
Камелия с пикантно признание за личния си живот СНИМКА

Камелия с пикантно признание за личния си живот СНИМКА

Поп фолк дивата Камелия бе по-откровена отвсякога за това, което се случва в личния й живот покрай социалната изолация, която се случва от два месеца насам заради коронавируса.

Огън момичето на поп фолка, както често наричат певицата, на практика е безработна, въпреки че редовно я гледаме като жури в музикалния формат „Гласът на България“.

„Последното ми участие беше на 9 март и оттогава съм си вкъщи, и съм безработна. Ново е за мен, защото от 20-годишна не съм спирала да работя, да пея. Но пък във всяко лошо има добро – успях да се наспя, успях да си отпочина. Намерих време малко повече за себе си. Изчистих си много боклуци от къщата, много шкафчета… Отворих пространство за нови неща“, каза Камелия в „Преди обед“ по bTV. И добави още:

„Може би ние ще сме последните, на които ще дадат картбланш за работа, защото нашата работа е свързана с голямо струпване на хора. В това отношение аз съм доста песимистична, че далеч във времето ще се случат нещата. По отношение на нормалния начин на живот, мерките бяха взети навреме. Хората бяха достатъчно стреснати, за да бъдат отговорни. Видя се, че много трудно се носи отговорност, дори в такава тежка ситуация. Много малко хора са готови да носят отговорност с поведението си“.

Факт е, че Камелия е изключително избирателна по отношение на контактите си извън сцената, както потвърждава и самата тя. „Аз рядко комуникирам с хора, рядко излизам на улицата, в парковете. При мен са тежки нощите, когато съм свикнала да работя“.

Въпреки неочакваната почивка, която се наложи да си вземе, изпълнителката е все така продуктивна – готова е с нови две песни и подготвя трета. „Винаги ми е било оправдание забързаното ежедневие, неспането, защото гласът тогава пада и не е ок за записи. Сега имам достатъчно време, направих ги, чакаме с Валери Милев подходяща свобода, за да можем да ги заснемем“./show.blitz.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.