Водещите новини
Home » Горещо » Какво се случва с Ани Цолова след телевизионната й кариера?
Какво се случва с Ани Цолова след телевизионната й кариера?

Какво се случва с Ани Цолова след телевизионната й кариера?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вече четвърта година Ани Цолова не е на екран и отсъствието й от телевизията се е отразило на стандарта й на живот.

Фотографите на „Ретро“ уловиха журналистката зад волана на стар автомобил, закупен за не повече от 8-9 хиляди лева. Докато беше в Нова ТВ Цолова изкарваше толкова само за месец.

Фордът втора ръка, с който бившата телевизионерка се придвижва в момента, е семейна кола за нея и съпругът й Васил. Двамата продължават да делят един покрив въпреки трусовете в брака им през годините.

Цолова и мъжът й бяха забелязани да се прибират в имението им в столичния ВИП квартал Драгалевци, което водещата купи докато все още беше на щат в Нова телевизия, за над 400 хиляди лева.

Палатът вече е скрит зад висока дървена ограда, за да се радват Ани и семейството й на пълно уединение в имота си. Любопитна подробност е, че вместо Васил да управлява семейния им автомобил, тя сяда на шофьорското място.

От край време се знае, че в тяхното семейство цари матрирхат и амбициозната журналистка всъщност дърпа конците в брака им. Операторът Васил дори дълго време беше безработен и всички отговорности бяха легнали на плещите на жена му.

Сега съпругът на Цолова е неин съдружник във фирмата. Откакто напусна Нова ТВ, Ани се занимава със семинари и обучения по медийни науки, както и с организиране и заснемане на рекламни кампании на различни фирми. Двамата с Васил са заедно и у дома, и на работа.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.