Home » Забавно » Какво можем да разберем за детето си според месеца на раждане
Какво можем да разберем за детето си според месеца на раждане

Какво можем да разберем за детето си според месеца на раждане

Астролозите смятат, че месецът на раждане на детето формира характера му. Според тях всеки от 12-те вида деца имат уникални характеристики.

Може би тази информация ще ви помогне да разберете по-добре вашето дете!

1. Дете-януари

Много януарски деца изглеждат по-възрастни от годините си. Да, и се държат съответно! Няма да се налага да стоите зад гърба им, докато правят домашното.

Детето родено месец януари е амбициозно и трудолюбиво, но в същото време е изключително чувствително, затова реагира остро на всяка несправедливост.

2. Дете – февруари

Децата родени месец февруари са оригинални и обичат да се отличават от приятели. Те се учат бързо, буквално поглъщайки информация. От ранна възраст детето е много независимо и ще бунтува, ако го ограничете в нещо.

3. Дете-март

Децата родени месец март са доста потайни и имат фантастична интуиция. Те са много емоционални, така че често се страхуват от приказни чудовища и силни звуци. Чувствайки се стресиращо, детето става раздразнително, така че трябва да се грижите за неговото психологическо състояние.

4. Дете – април

Тези деца са активни, енергични и обичат да поемат рискове, така че трябва постоянно да се грижите за тях. В юношеството те могат да станат неуправляеми поради голямата любов към експериментирането.
Но с такова дете, просто няма да скучаете!

5. Дете- май

Майските деца са дипломатически, практични и последователни. Те обожават красиви дрехи и сладкиши. Такова дете понякога може да се ядоса за дреболии, но е много лесно да го успокоите.

6. Дете – юни

Децата родени месец юни са много остроумни. Те изразяват мислите си еднакво добре както устно, така и писмено. От ранно детство те знаят как да използват компютър. Тези деца са ненадминати актьори!

7. Дете-юли

Децата родени месец юли са чувствителни към чувствата и емоциите на другите и затова изискват много внимание.

Те постоянно се нуждаят от родителски прегръдки, а също така обичат да разглобяват домакински уреди на части.

8. Дете-август

Децата родени август месец мразят критиката и обичат да бъдат в центъра на вниманието. Хвалете по-често таково дете и тогава той ще ви се отнася с уважение.

Той е готов да се довери напълно на родителите си, но изисква същото отношение към себе си.

9. Дете – септември

Тези деца са перфекционисти почти от люлката, така че са много упорити в постигането на целта. Те са щастливи, когато по някакъв начин могат да помогнат на другите.

Дете родено месец септември е много обича да се грижи за възрастни хора и бездомни животни.

10. Дете – октомври

Тъй като децата родени месец октомври виждат веднага две страни на медала, трудно им е да вземат самостоятелно решения. Те са непредсказуеми, но лесно се справят с негативните емоции.

Понякога те могат да лъжат за дребни неща, но никога няма да мамят в голям мащаб.

11. Дете – ноември

Любопитните деца родени месец ноември със сигурност ще стигнат до края на това, което ги интересува. Любовта към пъзели и загадки не знае граници!

Тъй като тези деца са много емоционални, те могат да станат истински “екстремисти” в юношеските си години.

12. Дете – декември

Децата родени месец декември живеят в техния приказен свят. Те обичат да учат, а учителите често стават добри приятели с тях. Чудесното чувство за хумор им помага лесно да привличат хора.

Видяхте ли в това описание детето си? Споделете вашето мнение в коментарите!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.