Home » Топ новини » Как ще връща Пламен Крумов парите за цинично скъпата си кампания?
Как ще връща Пламен Крумов парите за цинично скъпата си кампания?

Как ще връща Пламен Крумов парите за цинично скъпата си кампания?

Още със старта на предизборната кампания за местните избори в Сливен, пенсионираният футболист с мераци за кмет Пламен Крумов, вече агресивно хвърля пари наляво и надясно сякаш е на циганска сватба.

„Хляб и зрелища” за народа – това най-точно описва идеята за агитация на политическата пеперуда, преминала през доста партии, в опит да търгува влияние с ъндърграунд групите, от които е зависим още от времето си в бургаските Черноморец и Нефтохимик.

Хлябът (че и кебапчета) е за ромите, на чиито гласове основно разчита Крумов. Той активно шета из махалите и черпи електората си. Сеирите пък започнаха още с обявяването му за кандидат – с гостувания на стари футболни другари, а преди дни и със скандално скъп концерт на площада, включващ Чакърдъкова с оркестър и бира-скара. Междувременно в интернет се върти клип, в който се вижда как един от кандидатите за общински съветник на Крумов в пиянски бяс потрошава дискотека.

<

p style=“text-align: justify;“>Пламен Крумов черпи електората си
Всеки нормален човек би се запитал на какво стъпва цялата тази наглост и цинизъм? И за мнозина отговорът не е тайна – кандидатът на измислената партия Пряка демокрация е щедро финансиран от бургаски бизнесмени, които нямат против в листите за съветници да има дори хора, в чиито заведения се продават наркотици на малолетни, стига да могат след изборите да овладеят ресурсите на града.

Тези с по-дълга памет в Сливен наричат Пламен Крумов втория Галин Кънчев. Навремето независим кандидат срещу Лечков, въпросният водеше също толкова зрелищна кампания, но остана трети, след което бързо-бързо избяга на острови, защото не можа да върне похарченото на спонсорите си.

Дали същият сценарий ще се разиграе отново с поредната съмнителна политическа маша в лицето на Пламен Крумов?

Доста вероятно, предвид че той е прехвърлил бизнесите си и се говори, че е натрупал големи дългове от хазарт, които е обещал да покрие с концесии и общински имоти, щом стане кмет. Дали планира да продаде Сливен за овладяване на Бургас или на Ямбол, а може би и на двете лобита – от сливналии зависи да не разберат на гърба си как точно е замислен този сценарии.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.