Home » Топ новини » Известен лечител и ясновидец предвижда да се случи чудо в България, което се чака от години
Известен лечител и ясновидец предвижда

Известен лечител и ясновидец предвижда да се случи чудо в България, което се чака от години

Известният лечител и ясновидец от Горна Оряховица – Георги Петков е популярен в цялата страна със способността си да получава сведения за предстоящи събития у нас, като посещава различни свети места в България.

Той има и удивителната способност по време на молитвите си да произнася цели пасажи на 12 различни езика, повечето от които вече са мъртви. Най-фрапантният случай е, когато Георги Петков казал думи на арамейски език, който се счита за езика на мъртвите. На език от арамейската група е проповядвал и самият Исус Христос. Георги Петков е получил много интересно и важно послание за бъдещето на България, разбра 365 Новини Това е станало, когато по указания свише той е отишъл с обреден хляб и червено вино в местността Градище край Малко Търново.

Той отишъл пред гробницата на богинята Бастет, която според египетската митология е покровител на плодородието, празниците и радостта.

Когато разчупва на 4 обредния хляб и излива виното, образът на Бастет се явява на мястото. Посланието, което Георги Петков получава е, че през 2018 година в България ще има пълен обрат и страната ще изживее икономически, политически и духовен подем. В неговата основа ще бъдат жена, в която се е вселил духът на Мария Магдалена и 37-годишен мъж, който носи духа на Давид.

Себе си нарича „маша на Господ” и твърди, че без вяра нищо не става.

Като 5-6-годишен претърпял лек инцидент и си ударил главата. Но способностите му се отключили, когато за първи път посетил Кръстова гора. От тогава всяка година пътува до няколко енергийни места в страната, като събира свои последователи за пътешествията. Документира всеки случай на излекувани хора, а те са стотици.

„Помагам само на тези, които идват с вяра. Господ по принцип казва, че няма неизлечими болести. Не мога да помогна само на кармично обременени хора. Но все пак и за някои от тях се намира изход”, признава лечителя Георги Петков.

Спазва и друга божия заръка-да не слага цена на дарбата си.

Лекува, като пее мантри и молитви на 12 старинни арамейски езика. За да се очисти човек, трябва да посети народния лечител три пъти. Всеки сеанс трае 20 минути, през което Жоро лекува с енергията на ръцете си. Силното биополе на Георги Петков помага за очистване на хората от всички болести.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.