Водещите новини
Home » Топ новини » ИЗВЪНРЕДНО: Борисов сдава властта до края на седмицата?
ИЗВЪНРЕДНО: Борисов сдава властта до края на седмицата?

ИЗВЪНРЕДНО: Борисов сдава властта до края на седмицата?

Премиерът Бойко Борисов даде нова заявка за промяна във властта, като обяви, че до 2-3 дни ще излезе с „интересни решения“, за да успокои народа.

Изявлението той направи от джипката, с която заедно със зам.-регионалния министър Николай Нанков инспектира АМ „Тракия“.

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят”, каза още премиерът. „Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”.

И продължи: „Искаш да влезеш в парламента, да съборя правителството, да се напъна за силна опозиция, а кой ще доведеш за опозиция. Не ти ли е мила държавата? Всичко това ще спре“, обяви той.

Премиерът коментира и скандалния запис на Христо Иванов, разкриващ заверата с Маджо: „Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш“, заяви Борисов.

Той заяви, че щом е видял клипа, го е препратил на Христо Иванов, не за друго, а да си види гузната физиономия. Нанков пък коментира, че от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти.

Твоят коментар

About clslavchev

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!