Home » Горещо » Изумително в поп фолка! Ето как щерката на Глория ще си изкарва хляба
Изумително в поп фолка! Ето как щерката на Глория ще си изкарва хляба

Изумително в поп фолка! Ето как щерката на Глория ще си изкарва хляба

Симона Загорова е на път да хвърли голяма бомба в музикалните среди с това, което обмисля съвсем скоро да превърне в реалност в живота си, научи 365novini.

Дъщерята на Глория, която преди броени дни завърши висшето си образование в НБУ и показа колко щастлива се чувства от постигнатото, възнамерява да продължи да сбъдва мечтите си.

„Определено годината тръгна много странно и все още върви така. Дори не бях сигурна, че тази година ще мога да се дипломирам, но вече двете ми дипломи бяха готови и реших, че е време да завърша с този етап от живота си. Оттук нататък се надявам да следват само хубави песни, клипове и успешни проекти. Само да бъдем здрави“, споделя пред „Телеграф“ младата певица, която не е решила още дали ще записва и второ висше.

„Винаги съм била в една по-строга школа вкъщи. Имах вечерен час, трябваше да имам добри оценки, а нашите бяха категорични, че ще завърша и университет. Сега самата аз е замислям за второ образование. Чудя се между музикален мениджър, ПР, а защо не и актьорско майсторство“, с усмивка допълва щерката на Глория, която изглежда по-щастлива отвсякога.

„След като вече и документално имам диплома, ще сбъдна и своята мечта – да имам школа, в която да преподавам на дечица. За мен това ще бъде огромно удоволствие – да се грижа за тях, да ги разпявам и да им помогна да развият певческите си заложби. Така че силно се надявам Simona Zagorova Music Academy скоро да бъде факт“, разкрива за поредната мечта, която е на път да се сбъдне Симона. И продължава с емоционалните признания:

„Ще се постарая да им покажа, че ако наистина имаш талант, никога не трябва да предаваш музиката и трябва да се развиваш професионално. Не всеки път всичко става от раз. Трябва търпение, но има ли желание и мотивация всичко може да бъде постигнато. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща.

Преди години ми беше доста по-трудно. Аз съм голям перфекционист в работата си ако не ми случваше всичко на 100% преди нервничех, ставаше ми гадно. Исках всичко да стане на момента, но с времето добих търпение и се научих да давам време на себе си, за да може всичко да стане по най-добрия начин“, обективна е Загорова, която е научила ценни съвети и от двамата си родители.

„Майка ми определено е човекът, от който съм взимала най-много пример и за кариера и за пътя, който трябва да извървя, но най-ценният съвет, който съм получила от родителите си е да не предавам музиката. Мама ми го е повтаряла цял живот. Понякога, като нещо не се получи ти става гадно, започваш да се питаш трябва ли да правиш това, заслужава ли си и точно тук трябва да с достатъчно силен характер и да продължиш напред с песента. Това са думите, които винаги ми изплуват в главата, когато имам проблем или съм тъжна.

Винаги продължавам напред и никога не съжалявам.. Благодаря на своите родители, че още с раждането ми съм имала един трамплин хората да ме познават, да знаят за мен. Това ми е дало един старт и определено от тази гледна точка ми е било лесно. От друга страна до ден днешен ми е изключително трудно защото всеки ден трябва да се доказваш на хората, очакванията км теб са доста по-големи.

Логично е, че ако никой не те познава и няма на кой да защитаваш името, каквото и да направиш, ти е простено. Но когато имаш родители, които са градили имидж, ти нямаш право да се изложиш. Напротив, трябва да защитаваш този имидж и да ги накараш да се гордеят с теб.

Това ми е било примера в живота. Винаги съм искала и продължавам да искам да приличам на мама и тате, а от своя страна те винаги са искали най-доброто на мен“, признава Симона, която освен в професионален план, сияе от щастие и в личен, където новият й любим я обгражда с внимание.

„И за мен тази връзка беше изненада. Ако мога така да се изразя любов по време на карантина (смее се). Наистина беше неочаквано за мен, а смятам и за него. С него се познаваме от година, но започнахме да показваме симпатии в началото на тази година. Излизахме няколко пъти и точно когато всичко беше цветя и рози, ни затвориха и обявиха извънредното положение.

Така доста време се гледахме и си говорихме само по камера. Пандемията беше едно изпитание за нашата любов, което преминахме, а любовта ни стана още по-силна“, разказва още чаровната тийнейджърка.

„Пожелавам си чувствата между нас винаги да са така силни и хубави, както сега. Винаги см била позитивен човек. Каквото е писано да се случи, ще стане. Аз ще дам всичко от себе си и в личен и в професионален план, пък да става каквото ще. Пожелавам си също да не губя ценните за мен хора и много скоро един самостоятелен концерт с Бенд“.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.