Home » Горещо » Изповед в ефира! Никой не очакваше да чуе това от Венета Райкова
Изповед в ефира! Никой не очакваше да чуе това от Венета Райкова

Изповед в ефира! Никой не очакваше да чуе това от Венета Райкова

Откакто се е захванала да пише, Венета Райкова все по-често разкрива пазени през годините тайни за своя личен живот, преминал след развода й с Тихомир Георгиев през много обрати.

Промените за тв водещата са най-вече от емоционален характер, а потвърждение за това е споделеното наскоро от самата нея. Думите й предизвикаха бурни вълнения в социалните мрежи.

„И понеже преди години не можах да изживея една голяма моя любов, а вече не вярвам в любовта, днес ви споделям част от новата ми книга „Куклите“, която ще излезе през есента“, написа Райкова, следващите редове ще присъстват в книгата й „Куклите“, която трябва да се появи на книжния пазар тази година.“

– Още го обичам, въпреки всичко! И минаха толкова години, откакто не съм го виждала и пак го обичам. Защо ми е да страдам толкова много, колко още мога да понеса?!

– Но като живееш без любов пак страдаш. А ако страдаш обичайки, това те извисява до по-високи нива на съзнанието и те прави творец. – беше продължил благо отец Борис. – Човек без любов познава само себе си и става нарцистичен. Трябва да опознаеш другия, за да опознаеш себе си, защото той е твоето огледало.

Връзката е огледало и колкото по-чиста е любовта, толкова по-добро е огледалото. Трябва да свалиш бронята си, а това е болезнено. Другият може да те нарани, да те отхвърли, това е страхът да бъдеш уязвим. Ако избягваш ситуацията няма да израснеш, затова трябва да приемеш предизвикателството“.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.