Home » Горещо » Изповед в ефира! Никой не очакваше да чуе това от Венета Райкова
Изповед в ефира! Никой не очакваше да чуе това от Венета Райкова

Изповед в ефира! Никой не очакваше да чуе това от Венета Райкова

Откакто се е захванала да пише, Венета Райкова все по-често разкрива пазени през годините тайни за своя личен живот, преминал след развода й с Тихомир Георгиев през много обрати.

Промените за тв водещата са най-вече от емоционален характер, а потвърждение за това е споделеното наскоро от самата нея. Думите й предизвикаха бурни вълнения в социалните мрежи.

„И понеже преди години не можах да изживея една голяма моя любов, а вече не вярвам в любовта, днес ви споделям част от новата ми книга „Куклите“, която ще излезе през есента“, написа Райкова, следващите редове ще присъстват в книгата й „Куклите“, която трябва да се появи на книжния пазар тази година.“

– Още го обичам, въпреки всичко! И минаха толкова години, откакто не съм го виждала и пак го обичам. Защо ми е да страдам толкова много, колко още мога да понеса?!

– Но като живееш без любов пак страдаш. А ако страдаш обичайки, това те извисява до по-високи нива на съзнанието и те прави творец. – беше продължил благо отец Борис. – Човек без любов познава само себе си и става нарцистичен. Трябва да опознаеш другия, за да опознаеш себе си, защото той е твоето огледало.

Връзката е огледало и колкото по-чиста е любовта, толкова по-добро е огледалото. Трябва да свалиш бронята си, а това е болезнено. Другият може да те нарани, да те отхвърли, това е страхът да бъдеш уязвим. Ако избягваш ситуацията няма да израснеш, затова трябва да приемеш предизвикателството“.

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.