Home » Здраве » Изпитаната рецепта за здраве на покойният бай Георги – не те лови болест, здрав си като бик
Изпитаната рецепта за здраве на покойният бай Георги – не те лови болест здрав си като бик

Изпитаната рецепта за здраве на покойният бай Георги – не те лови болест, здрав си като бик

Днес от 365новини Ви представяме една натурална рецепта, с която гарантирано ще бъдете по-здрави и заредени с енергия. Тя е от тефтера на небезизвестният пчелар Георги Тодоров!

Той почина на преклонните 94 години, но през целият си живот не е боледувал, разбра нашият екип.

Георги Тодоров, или Бай Георги, както го наричаха всички, председателстваше дружеството на пчеларите „Акация-1899“.

Кошерите му са в село Смилец – община Стрелча и в село Тюркмен – община Брезово. Всички пчелари – млади и стари, го познават и говорят за него с благоговение. Защото съветите и рецептите, които бай Георги им дава, са ги отървали от редица болежки.

Днес ви представяме рецепта за здраве, която самият стар пчелар смята за „магическа“ и „чудодейна“ за здравето. И се кълне, че ако някой я опита, после никога няма да се разболее.

Ето точните продукти за тази уникална рецепта за здраве, както и самият прием.

Вземете един килограм пчелен мед, 200 грама пчелен прашец и един килограм лимони. Изстискайте лимоните и със сока им полейте пчелния прашец, за да може да го разтвори. След това прашецът и сокът от лимоните се разбъркват много хубаво в меда.

Готовата вече смес се оставя да престои на тъмно и прохладно място за 24 часа, а когато преминат, към нея се прибавя и 250 грама сусамов тахан. Отново сместа се разбърква добре, за да се получи изцяло хомогенна смес.

Бай Георги Тодоров уточнява, че ако човек желае, спокойно може да прибави към тази смес и две пакетчета канела. Той я приемал без нея, но канелата също има своите невероятни ползи за здравето – зависи дали на човек му понася.

Самата процедура по приема на уникалното лекарство за здраве на пчеларя бай Георги Тодоров е следната:

в чаша хладка вода всяка сутрин и всяка вечер се разбърква добре една лъжица от вълшебната пчелна смес (супена), плюс една лъжица чист ябълков оцет.

Всичко това се изпива около един час преди хранене. Добре е тази лечебна смес да я приемаме поне месец-два, особено през зимния сезон, за да се спасим категорично от вирусите и грипа, които вече ни атакуват.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.