Home » Здраве » Изпитана рецепта за пречистване на кръвта, черния дроб, стомаха и против болки в ставите лекува също артрит
Изпитана рецепта за пречистване на кръвта черния дроб

Изпитана рецепта за пречистване на кръвта, черния дроб, стомаха и против болки в ставите лекува също артрит

Човешкият организъм претърпява съществени промени, вследствие на което, възрастните хора е добре да обръщат по-голямо внимание за здравето си и да контролират теглото си, променят хранителния си режим и да изчистват тялото от токсините.

Ето защо от 365 Новини ви предлагаме един начин за пречистване на тялото. Този режим не е агресивен, а напротив – щадящ, безопасен и лесен.

Накиснете ориз в тенджера и го варете, докато кипне, след което го свалете от котлона. Изсипете водата и изплакнете ориза в обилно течаща вода. Процедурата по заливането на ориза с прясна вода и завирането му трябва да се повтори поне 3 пъти. После оризът е готов за пречистване на организма.

В резултат на тези действия, получаваме ориз, от който водата измива нишестето и другите разтворими вещества.

Оризът придобива пореста структура, благодарение на която, ще абсорбира всички вредни соли, шлаки и токсини, излишъка от холестерол. Ако нямате заболявания на стомаха, такива като гастрит или язва, можете да не варите ориза, а просто да го залеете с гореща вода и да го изчакате 10-20 минути.

Най-добре е да се използва кафяв ориз. В него е съхранена хранителната стойност на люспите и зародишния слой, в които се съдържат витамини от група В, фолиева киселина, минерални вещества като: фосфор, цинк, мед и йод, целулоза.

Сутринта на празен стомах изяжте 1 супена лъжица ориз. После не яжте и не пийте нищо в продължение на 3 – 4 часа.

Пълният курс на пречистване на организма е 2 седмици. Това е периодът, през който тялото ви ще се изчисти от токсините натрупвани в кръвта черния дроб и стомаха.

Резултатите са впечатляващи от пречистващия режим:

забележимо подобряване на самочувствието
подмладяване
намаляване на теглото
изчезват проблемите с кожата
намаляват отоците
подобрява се работата на черния дроб и бъбреците
подобрява се цялостната обмяна на веществата
изчезват болките в ставите
движенията стават лесни
организмът се изчиства от отлаганията в кръвоносните съдове , ставите и тъканите

За да подсилите ефекта на прочистване, може да ядете по 1 супена лъжица ориз и преди вечеря, като после хапнете само овесена каша със сушени плодове. След пречистващия период ще се чувствате доста по-свежи, подмладени и енергични. Освен това, на всяка цена ще нормализирате теглото си.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.