Водещите новини
Home » България » Излезе тайната на Ванга! Преди 70 години е разкрила голяма мистерия пред Петър Баков!
Излезе тайната на Ванга! Преди 70 години е разкрила голяма мистерия пред Петър Баков!

Излезе тайната на Ванга! Преди 70 години е разкрила голяма мистерия пред Петър Баков!

През 70-те години на миналия век петричката пророчица Ванга разказва фантастични истории за създаването на човечеството – пише в. „Уикенд“.

Най-известната българска гадателка прави изненадващото откровение, че сме деца на извънземни, пред съседски младеж, който по онова време тъкмо навършва пълнолетие – отбелязва изданието.

Това е Петър Баков, който след време пише книга за пророчицата. От нея научаваме, че Ванга избира юношата за невероятните си разказ, като го заклева да ги публикува не по-рано от 10 години след нейната кончина.

Така в началото на новия век Баков оповестява версиите на Ванга за митични същества, създали човека, за периодичното им идване на Земята, за любовта, с която са изпълнени към земните хора, но и за строгостта им, довела до потъването на Атлантида.

Човечеството е създадено на Земята по заповед на водата към извънземните. Водата е свещената програма на Силата – смята Ванга.

През 1975 г. Ванга казва: „Аз като отида при звездите завинаги, някъде към края на века, и нема да минат 20-30 години от мойта кончина и Те пак ще кацнат ето тук така, на Рупите. Насред Рупите. Може и да е десетина години по-късно – те си решават.

Не са ни забравили, да знаеш, деца сме им?“ – споделила пророчицата пред Баков.

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About clslavchev

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!