Водещите новини
Home » Идеи » Изчистете негативната енергия у дома със захар
Изчистете негативната енергия у дома със захар

Изчистете негативната енергия у дома със захар

Може да изчистите дома си от натрупаната негативна енергия със … захар.

Първото, което трябва да знаете, е, че във всяко помещение левият ъгъл е най-силно енергизиран и за положителна, и за отрицателна енергия. Определя се лесно: като влезете в стаята – най-близкият до вратата ляв ъгъл. В геомагнитен план той концентрира най-много в себе си и плюс и минус. Хубавата енергия няма как да се изчисти, но можете да премахнете отрицателната. Захарта е много интересен енергиен елемент, който акумулира енергия, но не излъчва такава.

Поставете в левия ъгъл на помещението малко захар – бучка, пакетче, чашка… Трябва да престои там три денонощия. Защо? За да има три пъти смяна на деня и нощта, през които се влиза в тройната система на Отец, Син и Свят дух. А и в древните приказки и сказания всичко е по три – три дни яли, пили и се веселили, ламята има три глави и т.н.

Трите денонощия дават възможност на захарта три пъти да акумулира в себе си отрицателната енергия от левия ъгъл. Хубаво е да се направи и по другите ъгли, защото по принцип там се събират злите сили.

Затова и паяците плетат мрежите си на ъгъл.

Но ако нямате възможност да поставите захар там, задължително го сторете в левия ъгъл. Най-удобни са бучките захар. Когато поемат негативната енергия, естествено, не ги давате на някого да си пие чая или кафето с тях, защото ще го отровите. Захарта трябва да бъде деструктурирана. Най-добре това става в течаща вода. Не е нужно да търсите река или море.

Достатъчно е да вземете престоялите три денонощия захарни бучки, да ги изсипете в един общ съд. Те ще се разтворят. Половината от водата изсипете в тоалетната. После кажете една молитва. Това не е заклинание, а послание към висшите сили какво да свършат с тази захар.

Словото на изричане е свещено. Затова кажете: „В името на Отца и Сина, и Светия дух, със силата на светлината, която прогонва мрака, давам захарта на водата, да я отнесе под земята, където лавата я чака“. След което изсипвате останалата част от разтворената захар, пускате водата в тоалетната и сте готови.

С това заклинание за добро подканвате силите да подпомогнат тази захар да отиде в подпочвените води и те да я закарат до ядрото на Земята, където лавата да я изгори. Защото знаем, че огънят пречиства всичко. Така предпазвате автоматично дома от негативни влияния и намеси. Хубаво е да се прави на два-три месеца, а най-добре – на предстоящото пролетно почистване, пише струма.бг.

Източник: Марица

Твоят коментар

About clslavchev

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.