Home » Забавно » Изберете снимка и ще разберете каква е вашата Карма за октомври 2019 г.
Изберете снимка и ще разберете каква е вашата Карма за октомври 2019 г.

Изберете снимка и ще разберете каква е вашата Карма за октомври 2019 г.

Можете да разберете какво ще се случи през октомври 2019 г., използвайки гадаене по снимката. Това ще ви помогне да тренирате интуицията си и да се подготвите за бъдещи събития.

Направете го в спокойна атмосфера: ще бъде по-лесно да се концентрирате и да чуете вътрешния си глас. Изчистете ума от ненужните мисли, за да изберете правилния образ. Често подсъзнанието предлага не една, а две или дори три картини. В този случай вземете лист хартия и запишете избраните снимки по ред. Това ще помогне да се разбере как точно ще се развият събитията и какво трябва да се направи, за да се постигне успех.

1 В началото на октомври може да изглежда, че животът изглежда е спрял, но това не е така. Още в първите дни на месеца съдбата ще представи възможност да се направи пробив и да се отървете от мрачните настроения. Тези, които се съмняват в силните си страни, трябва да поемат увеличението на енергията , а също и да не забравят за укрепването на имунитета. Спортът, здравословното хранене и бойният дух ще ви помогнат да станете по-активни и да постигнете това, което искате.

2. Вторият месец на есента може да бъде чудесно време не само за постигане на цели, но и за намиране на място в живота. През октомври е важно да отделите време за себе си и личните си нужди, да не се страхувате да поискате помощ и дори да погледнете вътре в себе си, за да намерите отговори на важни въпроси. Промяна на имидж, нова позиция, развитие на таланти, покупки – всичко това ще донесе радост и ще ви развесели.

Ще успеете да се справите с всякакви трудности.

3. Октомври е чудесно време за самореализация. Този месец можете спокойно да отидете на пътувания или командировки, да установите бизнес контакти и да възстановите реда в личния си живот. Онези, които са самотни и тъжни, не трябва да се затварят в себе си, защото има много начини да намерите нови приятели и сродни души.

4. Пътят към мечтата може да бъде трънлив, но трябва да се извърши независимо, след това ще се гордеете с успеха си. През октомври 2019 г. неприятностите могат да възникнат неочаквано и да предизвикат лошо настроение, но е важно да се разбере, че положените усилия със сигурност ще се изплатят в близко бъдеще. Обучителната сила на волята ще ви помогне да се мотивирате за успех, както и твърда вяра в собствените ви възможности. При това отношение нито един капан на съдбата няма да изглежда непреодолим.

5. Октомври е времето за изпълнение на желанията . Въпреки факта, че преди Нова година има много време, всеки може да стане магьосник за себе си. Приятните покупки ще добавят положителна нагласа, а новите пътувания ще станат възможност за мнозина да разширят хоризонтите и да се окажат в напълно нов бизнес. Дори времето за почивка да е доста назад, в почивен ден можете спокойно да планирате пътувания до съседни градове. Новите емоции и впечатления със сигурност ще ви помогнат да намерите пътя към щастието и просперитета.

6. Нищо чудно да казват, че от високо е много по-лесно да се види повече. През октомври подобна възможност ще бъде представена на всички, които не искат да се задоволят с малко. Промяна в работата, преместване, нови планове и прилагане на смели идеи ще станат възможни. Нагласянето на успеха ще помогне на подкрепата на близки, които със сигурност ще дадат ценни съвети.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.