Home » Горещо » Иван и Андрей в шах! Никой не предполагаше, че това ще е новата двойка във „Фермата“ (СНИМКИ)
Иван и Андрей в шах! Никой не предполагаше че това ще е новата двойка във "Фермата" (СНИМКИ)

Иван и Андрей в шах! Никой не предполагаше, че това ще е новата двойка във „Фермата“ (СНИМКИ)

Изненадваща двойка май се заформя в любимото риалити по бТВ, “ Фермата „. Всичко започна с уж невинен флирт между две пълни противоположности сред участниците, но нещата май ще се задълбочат, прогнозират съотборниците им.

Става дума за баскетболиста Радо, който се опита да свали народната певица Лили, към която доскоро не проявяваше никакъв интерес.

Радо Фермата

Късно вечерта двамата седнаха един до друг на масата пред къщата, а спортистът преметна ръка през рамото на съфермерката си.

„Гушка ми се в някого и, може би, това е Лили“, каза той. Капитанът на баскетболния „Локо“ София обаче не спря дотук и директно попита участничката дали ще си легне сама тази вечер.

Радо и Лили Фермата

Изненадващо, примерната народна певица не го отряза. „Радо е прекрасно момче“, заяви тя и запя любовния ретро хит на Сашо Роман и Кали „Дали съм жив“. „Радо, ако си добър и нежен с Лили, вие си отивате много“, хвърли още съчки в новоразпалената любов пчеларят Яни, който стана свидетел на романтичната сцена.

Лили Фермата

Баскетболистът се разнежи и потърси малко женска топлина, след като цял ден гладува. Както той, така и всички останали участници, бяха наказани да стоят 24 без храна, след като проявиха немърливост към жинотните и едва не умориха кравата. До тежката санкция се стигна след като ветеринарите откриха чорап в сеното, който животното е можело да погълне и да умре, както и други непочистени боклуци.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.