Home » Живот » Иван и Андрей издават книга за Деня на будителите
Иван и Андрей издават книга

Иван и Андрей издават книга за Деня на будителите

Продуцентите и ТВ водещи Иван и Андрей ще представят издание, поместило в себе си всеобхватната история на България от древността до наши дни, разбра 365novini.

Книгата на популярното дуо от екрана ще се промотира на 1 ноември, Деня на будителите. „Ще върнем нашите сънародници с хиляди години назад. Ще има много интересни истории, част от които военни. Наистина ще бъде четиво, с което всеки българин ще се гордее.

Идеята е да включим илюстрации от всички сезони на „Фермата“, тъй като е едно от най-българските предавания“, споделя Иван пред Телеграф.

В книгата има и обръщения към читателите. „Скъпи читателю, благодарим ти, че избра да приютиш при себе си това късче от България, каквото е Алманахът. Той достигна до теб благодарение на „Фермата“. Позволи ни да споделим с теб тези безценни моменти и емоцията от любимото телевизионно шоу на много българи.

Кой знае, може един ден да се почувстваш достатъчно смел и да участваш в предаването“, пише в книгата.

„Алманахът“ е част от мисията на шоуто, което се излъчва по бТВ. Чрез него предаването заживява свой собствен живот. Екипът на изданието вярва, че то ще послужи на поколения българи, където и да са по света, да имат своите български герои и своите български мечти.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.