Home » Свят » Интересни турски сериали
Интересни турски сериали

Интересни турски сериали

Ако сте сред почитателите на турските сериали, тук ще ви представим няколко интересни поредици, които може да гледате.

Първият от тях е със заглавие „Дръж се, сърце мое“ Героинята от този турски сериал има всичко, за което може да се мечтае. Тя има огромна къща много добри, верни приятели и работа, която й носи както пари, така и удоволствие. Но в един момент животът решава да й покаже, че щастието не може да бъде вечно. Изведнъж момичето губи всичко, което е имала. Сега тя се оказва без работа и без пари, а много от онези, които е смятала за нейни приятели се отричат от нея. Но все пак, благодарение на истински верните си приятели, упорития и силен характер, както и силата на волята си, тя все пак ще се опита да преодолее всички трудности, възникнали по нейния път, опитвайки се да върне това, което й принадлежи по право – щастието.

Друг от представените интересни турски сериали е и този със заглавие „Гюлпери“, разказващ за живота на една майка разделена от своите деца. Гюлпери и Еюп са създали силно и любящо семейство. Двамата имат три деца, които са плод на любовта им. В опит да спечели пари, Еюп отива на опасна работа, където загива. Преди неговата жена Гюлпери да има време да се възстанови от загубата, роднините на съпруга й започват да я обвиняват, считайки я за виновна за случилото се. Използвайки влиянието си и помощта на адвокати, тъстът изпраща жената в затвора и взема децата. След нейното освобождаване, Гюлпери се озовава в Истанбул, където нейният свекър прави всичко възможно да я държи на далеч от децата й. Не е лесно обаче да оцелееш в голям град и момичето е принудено да започне работа като камериерка. Там тя среща първата си любов Кадир, което й дава надежда за щастие и справедливост. Сега Кадир е брилянтен адвокат, а освен това е посветен да върне децата на Гюлпери при нея.

Предлагаме ви още един интересен турски сериал. Това е серийният филм „Врагът в моя дом“. Главната героиня в него се опитва твърде дълго да промени живота си към по-добро. Изглежда че тя буквално е на крачка от постигането на целта си, но поради непредвидени обстоятелства всичко се срива, като в един момент остава без нищо. Ще успее ли отново да се изправи и да постигне амбициите си? За целта тя е готова на всичко, дори за брак с човек, когото не обича, но който е в състояние да я въведе в много влиятелно и богато семейство, защото парите и влиянието за нея са сред най-важните неща по пътя към успеха. Главните роли в сериала се изпълняват от актьорите Небахат Чехре и Аслъ Тандоан.

Друг интересен турски сериал е Безмилостен град. В центъра на неговия сюжет е влиятелният и богат Ага Карачай. Той има семейство, деца и хората от неговото обкръжение смятат, че в живота му всичко е наред. Но дори и богатите могат да бъдат в беда. Ага Карачай има племенник, чието име е Недим. Като дете той е тежко ранен, в следствие на което е прикован към инвалидна количка. Неговият чичо разбира, че само любовта може да помогне на Недим да се измъкне от това състояние, но сам той няма да може да се срещне с никого. Чичото започва да търси булка за племенника си. Къде обаче може да се намери такова момиче, което да свърже живота си с Недим, не от съжаление и не заради парите, а от любов?

Следващият интересен сериал е „Не пускай ръката ми“. В него Азра и Дженк летят от Америка на един и същи полет с едни и същи куфари. Случва се така, че служителите на летището разменят багажа им. Азра е дъщеря на известен готвач, който е успял да отвори собствен ресторант. Момичето се опитва да помогне на баща си и да развие семейния бизнес. За това тя получава специализирано образование в САЩ. Дженк е наследник на хранителна империя и учи в същия университет в който и Азра. Той също е изпратен да се научи как да управлява семейния бизнес и да получи модерно образование. Дженк пристигна в къщата на Азра с намерението да върне куфара и да вземе нещата си. Но взискателната баба на Азра харесва момчето и вижда в това знак от съдбата. Тя е решена да ги събере заедно. Повече за този сериал ще откриете на сайта за турски сериали – turskiseriali.com.

Сред увлекателните и интересни турски сериали е й поредицата „Извън протокола“. В него главният герой е изправен пред много трудна и почти нереална задача. Той трябва да проникне в една от най-тайните и опасни международни организации. Нещо повече, той не само трябва да проникне там, а трябва да направи всичко, за да заеме една от водещите позиции. Неговата цел е да унищожи организацията отвътре, тъй като поради уникалната си структура е практически неуязвима за удари отвън. Но дали ще успее или ще бъде разкрит от тези гении на подземния свят?

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.