Home » България » И Мая Манолова с тузарско имение край София – вижте снимки от имота в родния Бевърли Хилс
И Мая Манолова с тузарско имение край София – вижте снимки от имота в родния Бевърли Хилс

И Мая Манолова с тузарско имение край София – вижте снимки от имота в родния Бевърли Хилс

Дрон засне тайно кадри от тузарската къща на омбудсмана Мая Манолова . Оказа се, че Манолова и съпругът ѝ, Ангел Найденов, се ширят в истински палат с барбекю и арки от дърво не къде да е, а в сочения за родния Бевърли Хилс – с.Рударци, Пернишко.

Омбудсманът и нейната половинка посещават вилата си не само през уикендите, но се крият там и вечер от жегите на столицата.

Имението им заема повече от декар площ. Това се вижда от снимките, които екипа на ПИК е заснел с дрон.

къщата на Мая Манолова

Къщата на известното политическо семейство е изградена в гръцки стил. Тя е на един етаж, но заема доста площ. Като се различава от околните провинциални къщи с това, че те се строят на няколко етажа с цел да се пести енергия за отопление.

къща в Рударци

къщата на Мая Манолова

Манолова и Найденов явно не са от пестеливите защото са предпочели удобството макар, че така се хаби енергия.

навес на къща

Разточителство може да се открие и в големия двор, който е повече от декар. Парцелът е в наклон и затова прецизно е терасиран. А в средата му се вижда пътека от скъпарски павета около която има кипариси и цветя. Тя ни завежда от портата и навеса, където са колите и до самата къща, зад която се разпростира голяма веранда. А в едната страна се вижда детски кът с изградена беседка. По нататък се стига до баровското барбекю. Което направено в американски стил – с масивни мебели, които са скрити под покрив с арки от дърворезба.

Интересен е факта, че единственият асфалтов път в Рударци води до къщата на Мая и Ангел. Местните са категорични, че това не е случайно. Докато до другите вили се стига по черен път, предават от ПИК.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.