Водещите новини
Home » България » Хубавата пловдивчанка проговори за протестите, министрите и политиката
Хубавата пловдивчанка проговори за протестите

Хубавата пловдивчанка проговори за протестите, министрите и политиката

„Носителките на титлите „Мис“ не би трябвало да сме по-умни от министрите, но се оказва, че това е така.“

Това заяви една от най-красивите протестиращи на жълтите павета – Лейди България 2020 Татяна Иванова, видя 365 Новини. Красавицата стана звезда на протестите, след като се появи с короната си от конкурса и лентата, но носейки надпис „Не е редно миските ни да са по-умни от министрите“.

„Нямах никакво намерение да ходя на протестите с короната и лентата, но приятелки ме накараха. Протестирам от първия ден, просто те ми казаха: „Ето, ти си публична личност, защо не отидеш с короната?!“ Всъщност е наистина неприемливо ние, носителките на титлите „Мис“, да сме по-умни от министрите с купени дипломи, каквото е нашето впечатление напоследък“, призна за „България Днес“ красавицата, която е родена в Пловдив.

Татяна е категорична, че не е иска да подцени или обиди своите „колежки“ от конкурсите за красота, а само с ирония да покаже на управляващите какво мисли за тях.

Въпреки че е канена неколкократно да участва в надпреварата „Мис Плеймейт“, Татяна избира „Лейди България“. „Там каузата е благотворителна, събират се средства за борба с рака. А и мисля, че на хората им омръзна от конкурси като „Мис Плеймейт“. Омръзна им да гледат момичета, които изглеждат напълно еднакво“, признава красавицата.

Татяна отича, че отново ще е на жълтите павета, докато не се промени моделът на управление. По думите й в страната е нужна промяна и е важно партиите да чуят гласа на младите хора и именно на тях да дадат управлението на страната.

„Не е нужна само оставка, необходима е цялостна промяна на системата, на модела, тъй като тази корупция и бюрократщина съсипва всичко. Аз самата имам бизнес, салон за красота, и не искам да ви казвам на какъв рекет и натиск съм била подлагана“, откровена е Лейди България 2020.

Татяна е и против „старите муцуни“, които се опитват да се наложат в протестите на гърба на истински желаещите промяна и предупреждава младежите да не се подвеждат по празни обещания на вече изчерпани политици от миналото. И разкрива, че именно затова ще продължи да протестира, тъй като самата тя е майка и желае детето й – малката Ивон, да има бъдеще.

„Отричам категорично агресията от страна на протестиращите, особено неприятно бе и случилото се с Даниела Дариткова и Корнелия Нинова. Затова и се съгласих да отида с короната и лентата на протеста, тъй като предпочитам някакъв пърформанс и артистичност в изразяването на недоволство, а не грубата агресия и насилието“, откровена е още красавицата.

Източник: Пловдив 24

Твоят коментар

About clslavchev

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: