Водещите новини
Home » Зодии » Хороскопът на Павел Глоба за седмицата- Овенът ще има късмет в началото на седмицата, Везни-Романтика
Хороскопът на Павел Глоба за седмицата- Овенът ще има късмет в началото на седмицата

Хороскопът на Павел Глоба за седмицата- Овенът ще има късмет в началото на седмицата, Везни-Романтика

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Овен

Овенът ще има късмет в началото на седмицата, но това не означава, че само тези дни ще трябва да излизат извън зоната си на комфорт. Опитайте се да разберете, че късметът работи по пряк начин. Хората, които се опитват да успеят в нещо, винаги успяват. Астрологът отбелязва, че промените са пред вас, но тяхното естество вече ще зависи от много фактори, видими и невидими.

Вашите знания ще ви служат добре през следващите седем дни. Това означава, че трябва да правите важни неща, които изискват прилагането на опит. Това може да бъде нещо повече от отговорности. В любовта всичко може рязко да се изкачи нагоре или да падне в бездната. Това ще зависи от вашето отношение. Доверете се на сърцето си и не се отказвайте, ако ви предстои непроходима джунгла от проблеми.

Телец

Телецът трябва да търси повече любов, а не да се стреми към пари и успех , въпреки че това подреждане също няма да е най-лошото. Накратко, можете да се движите във всяка посока, така че да можете да почувствате малко свобода, да дишате дълбоко. Най-опасният ден за вас е 10 март. Този ден изобщо не е подходящ за намиране на сродна душа. По-добре е да го посветите на пазаруване и спорт. Физическата активност ще ви бъде полезна след средата на седмицата.

Най-благоприятните дни от седмицата са 12, 13 и 14 март. В наши дни ще бъде полезно да започнете нещо ново. Можете да започнете да правите ремонт, да направите ход, да кандидатствате за прием в образователна институция или да започнете да усвоявате нови умения. С една дума, сега е най-доброто време за всестранна работа върху себе си. Ще успеете във всичко.

Близнаци

Човешките способности са почти неограничени. Тайната се крие в съзнанието ни, защото можем да изградим всяко бъдеще за себе си в главите си, така че най-съкровените ни мечти да се сбъднат и всичко, за което мислим, да стане реалност. Ще можете напълно да изпитате това в средата и към края на седмицата. Най-добрият план за седмицата е да направите промяна в обстановката, като отидете на пътуване или бизнес пътуване.

За да не загубите позициите си в бизнеса и на работното място, трябва да станете по-дипломатични и гъвкави. Постоянството ви ще попречи не само на вас, но и на всички, които работят или учат до вас. Романтика ще ви помогне да избягате от належащите грижи. Това е добра причина да съживите старата си страст във връзката или да намерите нова любов. Сега е най-доброто време за справяне с трудни проблеми и намиране на компромиси.

Рак

Най-силният амулет за Раци тази седмица е любим човек, приятел. Необходимо е до вас винаги да има подкрепа от най-близкия човек. Разбира се, просто нищо не се случва, защото проблемите във връзките могат да започнат при почти всички Раци. Трябва да оставите любимия човек да изразява мисли и мнения свободно. Не го съдете за малки неща. Научете се да прощавате и да се държите достойно.

Що се отнася до парите, сега е просто невъзможно да се харчат. Трябва да държите парите възможно най-близо до себе си, да спестите от почти всичко. Не вземайте назаем, ако не искате да приключи зле. Ако ви се струва, че целият ви живот е един голям проблем, опитайте се да намерите някой, на когото можете да говорите за своите трудности. Скоро ще разберете, че проблемите ви не струват сълзите и притесненията ви.

Лъв

Най-благоприятните дни за вас са уикендите. Това е особено вярно в неделя. В последния ден от седмицата можете и дори трябва да поканите близки в дома си, да създадете празнично настроение, да се посветите на създаването на празник за всички, които обичате. Цялата седмица ще е добра за общуване с приятни хора. Избягвайте да общувате с врагове и противници.

Не купувайте нищо супер скъпо, не губете пари за нещо безполезно, не вземайте важни решения, не вземайте назаем. Внимавайте за здравето си, защото можете да се разболеете. Ако сте уморени от работата си, тогава може би е време да я смените. Ако мисълта за това се прокрадне в главата ви, тогава не бива да се двоумите – започнете да сканирате необятността на Интернет за наличието на нещо, което ви интересува. Не изгаряйте мостове – бъдете внимателни, за да привлечете щастието и да го държите близо.

Дева

Девите се нуждаят от доверие повече от всякога . Това ще бъде много специална седмица. Ще имате шанс да стъпите далеч напред. 9, 10 и 11 март са най-положителните дни от седмицата. Тези дни ще можете да усетите приближаването на нещо много приятно. Това ще бъде ивица от успех, нови запознанства, положителни събития. Във всички сфери на живота ще бъдете обхванати от вдъхновение, желание да вървите напред.

Най-опасният ден от седмицата е 12 март. Може да се уморите много по-бързо от обикновено на работното място. В други дни дори най-резервираните Деви ще могат да направят крачка към друг човек, за да намерят любов. Събитията ще се развиват бързо, така че няма да имате най-лесната седмица, но една от най-продуктивните през последните няколко месеца.

Везни

Само романтика, позитивно отношение, дейности, които носят много положителни емоции, ще помогнат за оцеляване в криза на отношенията , липса на желание за работа и депресия. Прекарвайте повече време на открито и спортувайте. Сега трябва да се държите на разстояние от забавленията. Време е за работа, време за работа. Не пропускайте възможностите за успех в бизнеса или в бизнеса, дори в домакинските задължения.

Помислете предварително за всичко, което трябва да направите в бъдеще. Ще бъдат невероятно положителни седем дни, за да се подготвите правилно за поредица от промени в близко бъдеще. Говорейки за бъдещето, ще бъде много подходящо да планирате нещата за следващите няколко седмици. Трябва да се съберете и да предприемете действия.

Скорпион

Може би ще имате редица предчувствия, които ще ви предупреждават за предстоящи промени в живота ви . Шестото чувство и интуиция ще работят за вас. Във вторник, четвъртък и петък, вашият жизнен път ще се промени, но само с ваше подаване, с ваше разрешение. Не се страхувайте да вземате решения бързо и хладно. Твърде сериозните решения засега могат да бъдат отложени, ако във вас има известна несигурност.

През тези седем дни звездите и планетите могат да ви направят по-избухливи, така че внимавайте какво казвате на хората и как реагирате на тяхната критика. Приемете всичко нормално, без груби емоции. Ще бъде лесно да работите в уединение и да живеете в нея, но всякакви опити да намерите половинката си или да развеселите с помощта на романтиката ще се провалят, защото само сами можете да се зарадвате.

Стрелец

Любовта, парите и късмета , както винаги, ще бъдат там, където не сте, така че се опитайте да се движите възможно най-много. Динамиката е живот, затова запазете желанието да останете винаги в движение. Ще бъде много емоционално време, изпълнено с възможности. Не се страхувайте да ходите в командировки, тъй като смяната на обстановката ще има положителен ефект върху вашето творческо настроение.

Най-опасният ден от седмицата е 11 март. На този ден е по-добре да останете вкъщи и да поканите приятели на гости, а не да се приготвяте за дълго пътуване. Финансовите въпроси ще бъдат най-добри на 8 март, както и на 9 и 10 март. Това ще бъдат вашите дни, вашето време. Не се опитвайте да се дистанцирате от грижите и работата, така или иначе няма да ви помогне да се уверите, че проблемите ви заобикалят.

Козирог

Финансово благополучие и късмет в любовта ще дойдат при Козирозите на 9 и 10 март. По-точно, ще бъдат създадени отлични условия за романтика, нови познанства и работа. По-добре е да оставите само вечерта за любов. Подарете подаръци на половинката си, деца, роднини. Научете се да правите разлика между работа и дом, любов и външни отношения. Просто е невъзможно всичко това да се смеси. Бъдете повече на открито, проветрявайте гладуването у дома и на работното си място, защото тялото ви ще се нуждае от енергия.

По време на работа ще има значителен напредък в бизнеса, така че Павел Глоба съветва да започнете да мислите за повишение. Ако не успеете да се покажете, тогава поне не се притеснявайте за малките неща. Опитайте се да говорите повече за вашите планове с вашите шефове и бизнес партньори. Всичко трябва да бъде координирано. Най-опасният ден е четвъртък. По това време е по-добре да се съсредоточите върху отговорностите.

Водолей

Водолеите не трябва да знаят бъдещето си, за да бъдат уверени в него. Ще бъде чудесно време за работа, важни решения, романтика и релаксация. Релаксацията ще ви помогне да възстановите загубената сила бързо и ефективно. Вашата инициатива трябва да играе в ръцете на отношенията, в ръцете на вашия бизнес. Ако сте самотни или нямате интересна работа, то тази седмица можете спокойно да се движите във всяка посока.

Общувайте повече с хората, поставяйте изпълними задачи, планирайте бъдещето. Всичко е във вашите ръце, тъй като звездите и планетите са разположени по много успешен начин. Ще трябва да внимавате едва на 13 март. На 9-то и 10-то число ще дойде невероятно светло време, когато ще откриете тайната на всички неуспехи, всички пропуснати възможности. Посветете уикенда на самоанализ.

Риби

Рибите ще трябва да внимават за малките неща, защото тайният смисъл на всичко, което се случва наоколо, ще бъде скрито в тях. Народните поличби са златен източник на късмет за много от вас. Слушайте сърцето и ума си. Заедно те ще ви помогнат да станете по-щастливи, да поправите грешките и недостатъците си в работата, в любовта и приятелството. Сънищата ще бъдат от особено значение – те също могат да предсказват бъдещето ви, просто не ги приемайте буквално.

По-добре е да не отлагате най-трудните дела за по-късно, а да ги решавате в понеделник и вторник. Не влизайте в битки с никого и не провокирайте никого на емоции. Сега всяка кавга може да стане причина за вашето поражение. Също така е по-добре да отложите нови запознанства засега. Не поемайте твърде много инициатива, бъдете уважителни към другите хора. Нека всички мислят, че ви е грижа.

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.