Водещите новини
Home » Горещо » Гущеров го направи: Светлана последва съдбата на Мария
Светлана последва съдбата на Мария

Гущеров го направи: Светлана последва съдбата на Мария

Християн Гущеров усилено разпродава имотите си, но не защото се кани да емигрира, а заради липса на финанси, научи 365novini.

 Преди време се появиха слухове, че милионерът е продал тузарската си къща в столичния квартал „Бояна“, но близки до семейството разкриха, че любимият на плеймейтката Светлана Василева е пласирал само двора на баровския дом.

Християн е израснал в тази къща и има сантимент към нея. Той обаче се нуждаел от свежи пари и решил да се раздели с огромния двор на палата си, издадоха негови приятели. Откакто се хвана, а в последствие и се ожени за Светлана Василева, бивша Гонзовица, наследникът на бившия червен депутат Добромир Гущеров е във все по-лошо финансово положение. Гущеров-старши изобщо не одобрява жената на сина си и поради тази причина е лишил младото семейство от подкрепата си. Проверка на „Уикенд“в търговския регистър показа, че Добромир Гущеров е напуснал всички фирми, където е бил съдружник със сина си.

За паричните затруднения на младия бизнесмен се заговори още преди години, по време на брака му с Мара Отварачката, но тогава старият тузар Добромир Гущеров все още спонсорираше сина си. Последните години бившият депутат вдигна ръце от него и двамата дори не се виждат.

Гущеров-старши е известен с премерените си постъпки и не позволява на жените на сина си да има достъп до богатството му. Така беше и с Мария, която официално не получи нищо след брака, като впоследствие призна, че дори останала без луксозната подарена кола. Подобно е положението и със Светлана, която на документи не притежава абсолютно нищо.

Добромир Гущеров продаде къща в центъра на София, която бе обещал като подарък на внучката си. Той погази думата си именно заради Светлана, която твърдо не харесва. Християн и пенсионираната плеймейтка вдигнаха пищна сватба през юли 2018 г., а бащата на младоженеца не присъства на подписването на гражданския брак.

Марица

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook