Home » Горещо » Гущеров го направи: Светлана последва съдбата на Мария
Светлана последва съдбата на Мария

Гущеров го направи: Светлана последва съдбата на Мария

Християн Гущеров усилено разпродава имотите си, но не защото се кани да емигрира, а заради липса на финанси, научи 365novini.

 Преди време се появиха слухове, че милионерът е продал тузарската си къща в столичния квартал „Бояна“, но близки до семейството разкриха, че любимият на плеймейтката Светлана Василева е пласирал само двора на баровския дом.

Християн е израснал в тази къща и има сантимент към нея. Той обаче се нуждаел от свежи пари и решил да се раздели с огромния двор на палата си, издадоха негови приятели. Откакто се хвана, а в последствие и се ожени за Светлана Василева, бивша Гонзовица, наследникът на бившия червен депутат Добромир Гущеров е във все по-лошо финансово положение. Гущеров-старши изобщо не одобрява жената на сина си и поради тази причина е лишил младото семейство от подкрепата си. Проверка на „Уикенд“в търговския регистър показа, че Добромир Гущеров е напуснал всички фирми, където е бил съдружник със сина си.

За паричните затруднения на младия бизнесмен се заговори още преди години, по време на брака му с Мара Отварачката, но тогава старият тузар Добромир Гущеров все още спонсорираше сина си. Последните години бившият депутат вдигна ръце от него и двамата дори не се виждат.

Гущеров-старши е известен с премерените си постъпки и не позволява на жените на сина си да има достъп до богатството му. Така беше и с Мария, която официално не получи нищо след брака, като впоследствие призна, че дори останала без луксозната подарена кола. Подобно е положението и със Светлана, която на документи не притежава абсолютно нищо.

Добромир Гущеров продаде къща в центъра на София, която бе обещал като подарък на внучката си. Той погази думата си именно заради Светлана, която твърдо не харесва. Християн и пенсионираната плеймейтка вдигнаха пищна сватба през юли 2018 г., а бащата на младоженеца не присъства на подписването на гражданския брак.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.