Home » Топ новини » Гледачката на кафе Станка Ангелова: Турските и индийските магии са най-опасни
Гледачката на кафе Станка Ангелова

Гледачката на кафе Станка Ангелова: Турските и индийските магии са най-опасни

Ясновидката от Златица – Станка Ангелова е потомка на известни знахарки от миналото, разбра 365 Новини.

Политици, учени, хора на изкуството от десетилетия я търсят, за да прозре бъдещето им. Тя наследява дарбата си от баба си Донна и прабаба си Сабина. Денонощно й се обаждат от страната и чужбина, за да й поискат съвет, за да узнаят бъдещето си, да се пречистят от негативни влияния или да премахнат някоя прокоба.

– Станка, от колко време се занимавате с ясновидство, откъде дойде тази дарба?

– По наследство е. Още от много малка започнах да виждам в бъдещето. Моята прабаба и баба ми също са се занимавали с тези неща. И двете са били ясновидки.

– Как протича един сеанс?

– Най-добре е, когато хората идват при мен. Когато ми се обаждат по телефона, винаги ги предупреждавам, че има вероятност от отклонение в информацията. Боравя с година, месец и дата на раждане на човека, както и с неговото име. Гледам на кафе и карти.

– Как се научихте да гледате на кафе?

– Баба ме научи. Много хора идваха при нея, а тя държеше аз винаги да присъствам. Показваше ми фигурите и ми обясняваше коя какво значи. Когато човек изпие кафето и обърне чашата си, на нея се образуват различни щрихи, които могат да бъдат от миналото, настоящето или бъдещето. Важно е човек да има вътрешното усещане и да ги разтълкува правилно.

Кучето например винаги значи „добър приятел”. Дори и ако човек го сънува. Ако обаче то седи послушно и не хапе. В случай че до него има друга фигура, на мечка, тогава значението се променя. Може да означава неприятел или лоша новина. Фигурите, които се очертават, са най-различни – риби, змии… Мечката със сигурност значи болест. Гълъбът пък е предизвестие за хубава новина. В края на сеанса човек трябва да завърти пръст в дъното на чашата и тогава също се образуват фигури, по които се гадае.

– А с какви карти гадаете?

– Гледам на обикновени карти, а не на таро. Това са картите, на които са гледали моята баба и прабаба. От тях получавам 90% от информацията, която ми е необходима. Никой не може да предвиди напълно нещата. Няма как да познаеш 100%. Можеш да предвидиш, че нещо ще се случи след 3 месеца, но то да стане малко по-късно.

– С какви проблеми идват хората при вас?

– Идват с всякакви проблеми. Като почнеш от по-леките, като влюбени момичета, които търсят решение, до много тежки тегоби като загуба на близък или ужасни заболявания, не дай Боже. Обаждат ми се хора и търсят решение на семейни, любовни драми, разводи, бизнес проблеми. Понякога обаче картите или кафето не искат да говорят. Тогава казвам на човека: „Съжалявам, но днес на вас няма какво да ви се даде”.

– Има мнение, че по-бедните и отчаяните ходят при ясновидци. Идват ли по-заможни хора?

– Всякакви хора ме търсят. Не ги деля на заможни и незаможни. По-бедните не са по-отчаяни. Много често богатите не оценяват това, което имат. Често мислят, че парите ще им донесат щастие. Напротив, човекът, който разполага с по-малко средства, той търси друго щастие.

– Как разбирате кога някой има направена магия?

– Винаги мога да разбера дали някой има магия, или просто е попаднал на неточното място с неточния човек при лоши обстоятелства. За мен магията невинаги значи нещо негативно. Има и състояние на прекалена радост и щастие. Тогава човек е „пиян от магия”.

– Кои са най-опасните магии?

– Контактувам с хора от цял свят – от Европа, Азия, Америка… Сблъсквала съм се с вуду магии. Те са изключително тежки и опасни. В България има много малко хора, които могат да ги правят. Нашите са по-леки. Българите често правят магии за бизнес, за да се съберат с някой човек или да се разделят, магии, свързани със здравето. Но има много по-опасни заклинания, които трудно се изчистват. Турските и индийските магии са невероятно силни. Те са може би едно ниво над нас. Сблъсквала съм се с такива неща.

– Как човек може да се предпази?

– Има хора, които се раждат с естествена защита. Тях магии не ги ловят. За съжаление, не всички я притежават. Други ги насочвам към вярата в Бог. Много е важно тя да присъства в нашия живот. Има и различни талисмани, които предпазват. Важно е обаче човек да знае какво е подходящо за него, какво да използва, а не да се накичи със 100 гривни или мъниста, но нито едно от тях да не е подходящо за него.

– Виждали ли сте магия за смърт?

– Да, много… колкото и страшно да звучи. Такава магия може да се изчисти, но трябва да се хване навреме. При мен идват хора, изпратени от доктор. Направили са купища изследвания, но нищо им няма, не са открили никакво заболяване, а линеят, не се чувстват добре. Ако нещата се разберат, докато може – тогава има шанс да се оправят, ако обаче е към финала, няма как. При всички положения казвам на човек: „Първо върви на лекар. Направи всички необходими изследвания”. След като докторите са си свършили работата, не са открили причина за заболяване, тогава търся друго решение.

– Много хора правят магия за любов. Редно ли е?

– Магията е енергия, а чрез нея се намесваш в биополето, в аурата на друг човек. Много пъти при мен идват млади момичета, зрели жени, дори мъже, за да им направя магия за любов. Аз им казвам, че човек сам трябва да се пребори за любовта си. Ако е писано да си с този човек, ще бъдеш.

– Вие виждате в бъдещето. Наближават президентски избори. Кой ще е следващият президент?

– Със сигурност сегашният президент Румен Радев няма да има още един мандат. Битката ще бъде между мъж и жена и този, който ще спечели, ще бъде подкрепен от няколко партии. Няма как да спечели човек, издигнат само от една партия. Ще бъде много позната личност.

– А ще има ли предсрочни избори?

– Не, не улавям подобно нещо.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.