Home » Горещо » Гергана Стоянова щяла да умре по време на работа
Гергана Стоянова щяла да умре

Гергана Стоянова щяла да умре по време на работа

Тежки драми и претоварване с работа за малко не убили актрисата Гергана Стоянова, научи 365novini.

Звездата от сериала „Откраднат живот” в момента живее втори живот, признава самата тя. Преди време едва не умряла директно на снимачната площадка.

Инцидентът, при спомена за който Гергана Стоянова и до днес настръхва и се просълзява, станал, когато била на около 40 години – на пръв поглед в разцвета на силите си. По онова време работела като изпълнителен продуцент в сериала „Недадените”, излъчен през 2013 г. от БНТ. Гергана трябвало да се грижи за правилното изразходване на бюджета, отпуснат за продукцията, както и за гладкото протичане на работата по нея.

Един ден обаче, когато пристигнала на снимачната площадка, ѝ казали, че много важен член на екипа отказва да работи. Човекът не бил доволен от заплащането, обадил се по телефона и отсякъл, че кракът му повече няма да стъпи в тази продукция. Без него работата нямало как да продължи, а всеки снимачен ден струвал 45 000 лева – пари, които се губят, ако не се свърши планираното за деня. На всичкото отгоре сцените, които трябвало да се заснемат, нямало как да бъдат отложени за друг път. Като изпълнителен продуцент Гергана трябвало бързо да се справи с всички тези проблеми и да намери решение. Вместо това обаче нервите ѝ не издържали и тя изпаднала в паника.

Това не бил единственият ѝ проблем. Точно в този период от живота си звездата преживявала много сериозна лична драма. Тя се развеждала. Разводът бил втори в живота ѝ, което я карало да се чувства отхвърлена и нежелана като жена. Натрупаното отчаяние, чувството за личен провал, добавени към шока от внезапно появилите се проблеми в продукцията, едва не я убили. „Схванах се, лицето и ръцете ми се изкривиха”, спомня си звездата, която играе ролята на д-р Поли Грънчарова в сериала „Откраднат живот”. Колегите ѝ веднага извикали линейка, а докато я карали към „Пирогов”, тя видяла тялото си, лежащо в линейката, и темето на лекаря, който се грижел за нея. Пулсът ѝ бил стигнал 249 удара в минута при нормални стойности между 70 и 85 удара.

„Исках животът ми да спре”,

признава днес жената с един от най-популярните гласове в България. Съжалявала единствено, че не е успяла да се сбогува в родителите и децата си. До ден днешен тя твърди, че проблемът ѝ се е дължал на претоварване и нервно напрежение. Много хора обаче допускат, че може би е получила инсулт, който за щастие не е бил фатален.

Днес Гергана Стоянова се радва на добро здраве. Но на лицето ѝ е останал спомен от онзи тежък ден в живота преди 8 години – изкривяване, което особено много се забелязва около устата. От години именно този проблем е повод за шеги по адрес на актрисата. Много хора смятат, че изкривяването се дължи на неуспешни опити за разкрасяване. Говори се, че лицето ѝ е придобило неестествена форма, тъй като звездата е прекалила с ботокса, филърите и пластичните операции за опъване на кожата. Но се оказва, че реалната причина далеч не е свързана със суетата, а е чисто здравословна.

За щастие, изкривяването не се е отразило на чара и красотата на Гергана Стоянова, нито на нейния „златен глас”. Тя е една от най-популярните актриси в дублажа и озвучаването на реклами. След като се възстановява от припадъка си преди 8 години, продължава да работи какво ли не, твърдейки, че е човек на вдъхновението. Докато стигне до сериала „Откраднат живот”, превръщайки се в едно от най-популярните лица в него, пише „Уикенд“.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.