Home » Живот » Георги Христов се взе за БОГ: Ръси акъл и мозък във Фейбук без да му ги искат

Георги Христов се взе за БОГ: Ръси акъл и мозък във Фейбук без да му ги искат

Легендарният естраден певец Георги Христов е добре познат на всички с пиперливия си език, припомня 365novini.

През годините заради непоносимия си нрав той успя да отблъсне от себе си немалко приятели и колеги. Тъй като в момента очевидно няма на кого да си изкарва бесовете, е взел на подбив случайни (или пък не) потребители във Фейсбук, на които държи непоискана сметка колко мъдри или колко тъпи са статусите, които пускат в социалната мрежа. Сред тези жертви се оказа шефът на фирмата за почистване „Бонанза Бачкорски“ – Даниел Бачорски, видя HotArena.

Георги Христов се взе за БОГ

Бизнесменът реши да разобличи любимият на няколко поколения българи певец какво всъщност представлява като човек и как неканен навлиза в личното пространство на хората в Интернет и им дава съвети и акъл, каквито не са му поискани.

„Абе аз ли нещо не разбирам как се случват нещата в тоя живот или великият певец ГЕОРГИ ХРИСТОВ има могъщи Божествени сили и изисквания към нас простолюдните?!?!?

В 12ч. през нощта си позволява да дава съвети, които някак не са му търсени.

Бате Жоре, пял съм ти песните като дете. Бил си модел за бая народ, ама май нещо имаш проблем, братко!

Бъркаш ги планетите. Земя! Тука е Земя!

Георги Христов е име в България! История! И поне само заради това, мисля че трябва да се съобразяваш.

За финал да ти кажа, че не съм много сигурен, но еФтин май се пише с В, господин Господ Бог!“, написа Бачорски в профила си и пусна скрийн кадри на чата между него и изпълнителят на „Нямам нужда от много приятели“.

С много недомлъвки Георги Христов се включва на Даниел в чата Messenger и му заявява, че прекалява с „еФтините“ си постове, като дори не успява да се обоснове кои точно намира за такива.

Бачорски решава да подходи към ситуацията с чувство за хумор и дори започва да се самоиронизира, че е от онзи тип хора – „селски душички“, които не са лоши, но са с малки възможности и към тях трябва да се подхожда с разбиране… И завършва написаното с въпроса „Кому е нужно да ме ядеш?“, на което Христов отговаря: „Не ми е цел!“.

И макар всичко да изглежда потушено, естрадният певец решава да продължи заяждането си, влизайки с бутонките напред: „Надскочи еснафщината! Духовно ограничен, затворен в кръга на своите интереси човек“.

След което Даниел му благодари и за да сложи край на онлайн тормоза, културно изтъква, че ще положи старание да коригира поведението си, на което Георги Христов остро отсича: „Не е задължително!“.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.