Home » Горещо » Гъзария: Сашо Кадиев задръсти цяла улица заради тузарската си мазда
Сашо Кадиев задръсти цяла улица

Гъзария: Сашо Кадиев задръсти цяла улица заради тузарската си мазда

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви „Преди обед” трепери над тузарската си мазда, а онзи ден, минути след ефир, той предизвика огромно задръстване заради нея, научи 365novini

Синът на Катето Евро спря колата си пред входа на телевизията и отвори багажника, за да натовари в него няколко торби с покупки за вкъщи. Между тях имаше и цял стек с кенчета на „Кока-кола”.

Кадиев се разходи няколко път до редакцията и обратно, за да пренесе един по един багажа си. Докато носеше последната покупка – стека с безалкохолната напитка, забеляза, че боклукчийски камион се опитва да мине покрай него. Сашо бързо метна стековете в багажника и разпери ръце към шофьора. „Чакай, чакай!”, разкрещя се водещият и ужасен наблюдаваше опитите на водача да маневрира в тясното пространство на пътя.

„Има пет пръста разстояние, не можеш да минеш, ще ме отнесеш. Ей сега, товаря и тръгвам”, палеше се артистът и сочеше с пръст към отворения багажник на колата си. След като успя да задържи камиона, Сашо бързо подреди вещите в багажника си, метна се на шофьорското място и даде газ към дома си в Кокаляне. Въпреки че задръсти улицата, никой не му се разсърди – всички със смях наблюдаваха шоуто на Кадиев.

Преди да се сдобие с тузарското возило, Сашо сменяше автомобилите си всяка година.

От 5 години обаче не се разделя с любимата си „Мазда”, за която се изръси с 50 000 лв. Водещият може да си позволи по-луксозни придобивки, тъй като тъче на няколко стана. От 7 години Кадиев е един от водещите на „Преди обед” в партньорство с Деси Стоянова. Освен от театралните му роли и филмите, синът на Катето Евро е известен още и като водещ на шоуто „България търси талант”.

За разлика от майка си, която е известен бохем и през широките си пръсти профуква всичко, Сашо живее пестеливо и отговорно и избягва всякакви излишни разходи.

Марица

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!