Home » България » Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Българите от чужбина ще се върнат след 10 години!
Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Българите от чужбина ще се върнат след 10 години!

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Българите от чужбина ще се върнат след 10 години!

Теодора Стефанова, известна още като гадателката на Берлускони, е родена в Стара Загора. През 1984 година катастрофира. Спътникът й умира на място, а тя е в кома 18 дни.

Когато Теодора се събужда, има пълна амнезия. Паметта й се връща след 4 дни, но заедно с нея в главата й започва да звучи глас, който й описва миналото и бъдещето на хората. Популярно тя го нарича извънземното Уилсън от планетата Ванфим, но признава, че това всъщност е енергия.

Според най-новите й прогнози българите от чужбина ще започнат да се завръщат обратно у нас след 10 години. „Дори такива от смесени бракове ще се върнат в България и ще помогнат с образованието и опита си за изграждането на новото бъдеще. България ще е прекрасно място. Мултинационално място. Но с опита, енергията, идеите на тези българи, с техните проекти те ще променят генерално политиката. Тези деца са с мисия. Ще променят света, ще променят България.

След 10 години тръгваме в нова посока, в хубава посока“, категорична е личната гадателка на Берлускони.

Причината емигрантите да се върнат в България Теодора обяснява с голяма икономическа криза. „Ще има промени, трансформации в държави като Италия, Франция, Великобритания, Германия, дори в САЩ. Във всички тези държави има разпръснати българи, което е една енергия. Тя ще се обедини, те ще работят заедно“, смята екстрасенската.

На фона на икономическата катастрофа тя предрича, че България ще бъде атрактивна за чуждестранни инвеститори и ще се заформи като център на Балканите за мир и спокойствие.

„За съжаление това бавно ще се задвижи, но ще настъпят промени и те ще дойдат от младите хора“, допълва Теодора. Ясновидката е убедена, че Европа не я очаква най-светлото бъдеще и ще има големи промени на Стария континент.

„Дори и ЕС няма да е вече това, което познаваме. Ще имат проблем най-вече с еврото. Ще се наложи и те да дадат път на младите хора. Великобритания ще излезе без сделка, няма да платят“, споделя Стефанова.

Тъй като в Италия тя е изключително търсена по отношение на футболните мачове, чиито резултати познава почти винаги с абсолютна точност, Теодора има отношение и към спорта у нас.

По нейни думи футболът в България ще се промени тотално, ще се появят нови таланти и ще има нови успехи. Тя смята, че те ще бъдат постигнати с помощта на Краси Балъков. „Убедена съм, че ще изгради един нов отбор. И тези, които са в младежкия отбор сега, ще са звездите в националния. Ще имаме напълно нов отбор“, коментира ясновидката на Берлускони.

Тя споделя, че все още продължава да контактува често с бившия италиански премиер. С нейна помощ той постигнал и последните си успехи – да стане евродепутат и да си купи къща в Брюксел, откъдето ще помага на Италия да не бъде изключена от ЕС от силни държави като Германия и Франция.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.