Home » България » Г-н Борисов, от 17 години имам малък бизнес и единственото, което исках от държавата е да не ми пречи…
Г-н Борисов от 17 години имам малък бизнес и единственото

Г-н Борисов, от 17 години имам малък бизнес и единственото, което исках от държавата е да не ми пречи…

Данъчните запорираха сметките и заведоха дело срещу една от най-големите сватбени агенции в Перник „Иси мюзик“, която от 17 години успешно работи на пазара.

А причината е, че фирмата не е имала възможност да работи по време на извънредното положение и пандемията от Коронавирус и съответно не е имала никакви приходи, пише „За Перник“.

Това оповести в социалната мрежа собственикът на агенцията Иван Розанов, който чрез профила си във Фейсбук директно се обърна към премиера на страната Бойко Борисов.

„Господин, Бойко Борисов,

От 17 години имам малък бизнес в България и единственото, което съм поискал от страната ни е само да не ми пречи. Не би…но…това е дълга тема и по нея може да пиша и аз и хилядите , като мен собственици на малки фирми.

Когато дойде пандемията, аз и стотици мои колеги, които имаме сватбени и парти агенции, бяхме спряни от дейност на 100 процента. Няма възможност за 40 на 60 при абсолютно спряна дейност. Месец май пуснах молба за прочутите Ви грантове от 3 до 10 хил. И какво получих…?? Запор на фирмата и дело за невнесени осигуровки за периода на пандемията?? И лихва и такса за да си ги погася?

Питам откъде да ги взема?

Не е ли работа на държавата да подпомогне този, който работи, не е искал нищо от нея и 17 години си внася данъци и вноски към страната си и осигурява работа и заплата на още 5, 6 човека?

Това ли е страната, в която твърдите , че всичко е наред? Не мисля, че може да се оправдаете с предишни управляващи. Децата са ми втори клас и целият им живот е преминал при Ваше управление. Може би хан Аспарух да е виновен за нещо, но… там Вие сте цар да измислите подходящо оправдание.

Не ми хареса, твърдението Ви, че предстои криза и съкращения а същевременно увеличавате парите на чиновниците. Не ми харесва начина по, който управлявате моята държава и е време да си ходите. Българския народ ще намери начин да излезе от катастрофата в която ни докарахте.

Искам Вашата оставка!“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.