Home » България » Г. Иванов: Отказвам да живея като страхливец, стига вече срам. Ще си върнем държавата! Заради децата ни и техните деца
Г. Иванов: Отказвам да живея като страхливец стига вече срам. Ще си върнем държавата! Заради децата ни и техните деца

Г. Иванов: Отказвам да живея като страхливец, стига вече срам. Ще си върнем държавата! Заради децата ни и техните деца

Срам ме е.

Не от Бойко или Гешев, нито пък от Пеевски или Доган.

Срам ме е от мен самия, че толкова време бях пасивен наблюдател на целия този процес. Срам ме е, защото не се опитах да направя нещо, въпреки че много добре виждах какво се случва както с ”избора” на Гешев, така и с превземането на националните ни телевизии БНТ и Нова. Това пише предприемачът Георги Иванов.

Вижте какво още пише той, като човек който вече има смелостта да казва истината и е част от протеста и тази вечер.

Срам ме е от аудио записите, от които разбрахме, че министър-председателят ни е „е*ал с 200“ европейските лидери. Срам ме е, че не протестирах на площада, когато природозащитниците или полицаите протестираха.

Срам ме е, че от страх да не направят нещо на фирмата или семейството ми дори във фейсбук не смеех да напиша мнението си, камо ли да изрека имената на мафиотите, които ни управляват.

Е, стига вече страх! Стига вече срам! Тези времена приключиха!

Протестите в защита на президентската институция през последните два дена безапелационно доказаха, че #ГражданскоОбщество Има! И ви уверявам, че от това най ги е страх. Обединени граждани. Също така ви уверявам, че протестите няма да спрат докато всеки един от горепосочените не си получи заслуженото, а именно #ОставкаИЗатвор!

Моите почитания за тези достойни за уважение българи – адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков, които се отзоваха първи пред президентството, за да защитят честта на институцията и поведоха гражданския протест срещу мафията.

Моите уважения и за малкото останали истински медии и журналисти, които имат смелостта да казват истината, въпреки репресиите.

Ще си върнем държавата, драги сънародници, бъдете сигурни в това! Заради децата ни и техните деца. В това ли ще ги оставим да живеят?!

Не знам за вас, но аз повече като страхливец отказвам да живея!

До довечера! Знаете къде. #МутриВън!

Георги Иванов, Фейсбук

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.