Home » Свят » Френската наследница на Ванга предсказала Коронавируса. Ето какво още ни очаква:
Френската наследница на Ванга предсказала Коронавируса. Ето какво още ни очаква:

Френската наследница на Ванга предсказала Коронавируса. Ето какво още ни очаква:

Френската наследница на Ванга взриви света с предсказанията си

Каеде Убер, която е сочена за френската наследница на пророчицата Ванга, направи взривяващи предсказания. Момиченцето притежава рядката дарба да разговаря с извънземни и да вижда бъдещето. Благодарение на тези си способности, наследницата на Ванга направи доста стряскащи предсказания.

Запознати припомнят, че раждането на Каеде било предсказано от самата Ванга. Преди броени 2 годин Каеде предрече, че нещастие под формата на страховита болест, за която няма лек, ще тръгне от Хонконг и ще обяви война на света. Болестта не тръгна от там, а от Китай, но все пак вече е факт и икономиките на много държави вече са разклатени, което ще доведе до фалити и бунтове.

Едно от пророчествата на Ванга гласи, че през 4599 г. хората ще станат безсмъртни, но дотогава ще преминат през множество катаклизми и ужасяващи изпитания. Още през 2088 година броят на хората по Земята ще намалее драстично, тъй като ще се появи вирус, който ще унищожава мигновено всеки засегнат.

Лекарство за противодействие на този вирус ще бъде измислено едва през 3404. Сами можете да си представите размаха на унищожителната сила на този вирус.

Сред множеството стряскащи пророчества на младата наследница на Ванга, най-ярко открояващото се е това за ужасяващите събития, които ще сполетят САЩ до края на настоящата година.

Французойката вещае, че арабите ще бъдат тези, които ще донесат смърт.

Родителите на Каеде Убер посочват, че напоследък дъщеря им изпитва неистов ужас от бежанците от Близкия Изток и това не е случайно.

Каеде прави първата си прогноза, когато е само на пет години. Тогава тя предупреждава, че братовчедът й ще си счупи крака. Роднините не момичето не приемали насериозно нейните думи, но когато това се случили започнало да се вслушват в нея.

Скоро тя предрекла и смъртта на баба си, както и множество подобни случаи, които обаче не засягали случайни хора, а само тези от семейството. Сред най-известните й световни прогнози е смъртта на Муамар Кадафи, терористичните атаки в Белгия и Ница, световната криза през 2008, както и предсказания за Владимир Путин.

Ако се съди по пророчествата на Каеде, Германия и САЩ чакат много терористични атаки. Като цяло за целия свят проблемите ще дойдат от Изтока и по някакъв начин са свързани с мюсюлманите.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.