Home » Топ новини » Филип Станев към Ива Николова: Там където природата се е намесила и медицината е безсилна
Филип Станев към Ива Николова: Там където природата се е намесила и медицината е безсилна

Филип Станев към Ива Николова: Там където природата се е намесила и медицината е безсилна

Пресконференцията на неуспелия кандидат-премиер Николай Василев и част от ръководството на „Има такъв народ” от един момент нататък преля в шеги и закачки.

Инспирираше ги главно Филип Станев, който помагаше на колегата си сценарист Тошко Йорданов да отбива журналистическите залпове.

Обект на внимание станаха главно фамозните медийни дами Илияна Беновска и Ива Николова.

„Г-жо Беновска, аз редовно ви гледах предаването и много ми харесваше как подхвърляте едни червени ябълки. Сега, като ви виждам тук, ми се иска и на мен да хвърлите! Ама понеже не сме в сезона на ябълките, а на дините – още по-интересно ще е да хвърлите една диня! Тя е по-трудна за хващане!”, каза от микрофона Станев.

Репликата му предизвика бурен смях в залата за пресконференции на БТА, а самата Беновска промърмори: „Други мадами мятат дините…”

Още в началото на дългоочакваната пресконференция Филип Станев се заигра и с Ива Николова. В отговор на опитите й да задава въпрос след въпрос и да пита дали зад кабинета на Слави не стои американското посолство, той реагира така:

„Благодаря, г-жо Николова, вие сте остър журналист, много сте красива, много сте артистична, освен всичко останало… Така е – където природата се е намесила, и медицината е безсилна! Но вашите въпроси не са много съдържателни, вие правите внушения. Какво американско посолство ви гони – зад правителството стоят извънземните!”

Ива Николова обаче отказа да приеме „комплиментите” му и му отвърна, че той е олицетворение на това, което казва.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.