Водещите новини
Home » Топ новини » Фънки към Борисов и НОЩ: Идиоти, отваряйте държавата! Убихте бизнеса и хората, ваш’та…
Фънки към Борисов и НОЩ: Идиоти отваряйте държавата!

Фънки към Борисов и НОЩ: Идиоти, отваряйте държавата! Убихте бизнеса и хората, ваш’та…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Димитър Ковачев – Фънки не се побира вече в кожата си!

Зевзек от класа, но и бизнесмен с доказани нюх и качества, Димитър Ковачев – Фънки вече едва търпи положението у нас. Той признава, че едва се побира в кожата си, ежедневно слушайки и наблюдавайки идиотщините на управниците ни.

Фънки бесен, скочи срещу тези, които обрекоха народа на глад

„Тези келеши съсипаха всичко, което можаха. Убиха бизнеса, ликвидираха нормалния живот и битуване на хиляди българи. Идиотщината със затварянето на държавата беше краят за мнозина, също и за мен.

Добре, че са богатите ми авери, та да имам какво да ям в много дни през изминалата година. Искам да кажа на премиера и на НОЩ – отваряйте страната, че ни съсипахте! Довършихте хората, ваш’та ненормалност и неадекватност ти докараха до дъното“, гневи се Фънки.

Димитър Ковачев – ФънкиТой не може да каже колко време ще му отнеме, за да се възстанови финансово, дори и ако България премахне наложения локдаун още утре. Процесът ще бъде труден и мъчителен. И определено много дълъг, пише fakti.bg.

Димитър Ковачев не е от хората, които ще се наредят на опашки, за да бъдат ваксинирани с ваксината Пфайзер, Moderna или която и да било друга.

Като всички разумни и мислещи хора той също е на мнение, че има огромно количество неизвестни около страничните ефекти, които може да донесе имунизацията срещу Covid-19.

„Ако някой от милите ни политици – било Бойко Борисов, било друг, мислеше наистина за хората, нямаше да повтарят едно и също като малоумни за това ваксиниране, а щяха наистина да помогнат на хората в кризата.

Цяла година, цяла една година правителството не даде пукнат лев на българите, които остави да мрат от глад. Дрънкат се само някакви уникални простотии и глупости по брифингите, а народът вече си яде ушите“, беснее Фънки.

Който е и категоричен, че много от културните и интелигентни хора отдавна вече са зад граница, тъй като родината им се е постарала добре да ги натири, пише nova.bg. Останали са обаче множество блюдолизци като тези в парламента, които трябва да си оберат крушите час по-скоро.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.