Водещите новини
Home » Зодии » Ето защо ще сте невероятно щастливи, ако имате връзка със зодия Риби
ако имате връзка със зодия Риби

Ето защо ще сте невероятно щастливи, ако имате връзка със зодия Риби

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Да, Рибите са такива…

Те са творчески и страстни

Рибите винаги се губят в своите мисли, но в отношенията това е голямо предимство. Те често ще си фантазират за вас, за съвместното бъдеще с вас. Те бързо се увличат, гмуркат се с главата напред в чувствата и изграждат любяща и здрава връзка.

Не се страхуват да бъдат уязвими

Рибите са безстрашни, когато става дума за това да се открият и да ви връчат сърцето си. Те не се страхуват да бъдат истински, охотно споделят тайни, говорят за това, което ги вълнува и изграждат с вас специално ниво на интимност.

Живеят в хармония с емоциите си

Рибите се управляват от емоциите. Те преживяват в пълна степен всяко чувство като гняв, печал, неувереност, любов. Не се боят да покажат тъмната стана на природата си и с готовност ще приемат вашите недостатъци.

Те са емпати

Рибите ще се погрижат за това да бъдете щастливи, любими и доволни от отношенията ви. Те ще споделят преживяванията ви, ще ви дадат рамото си за подкрепа, когато сте в трудни времена. Те усещат вашата болка като своя.

За тях ще бъдете приоритет

Рибите са безкористни. Добрите и здрави отношения за Рибите предполагат неразривна емоционална връзка с партньора и неговото щастие. Те не смятат колко и какво са направили за вас. Те обичат без да очакват нищо в замяна.

Те са цветни и позитивни

Рибите виждат чашата наполовина пълна. От тях излизат особени вибрации, които се предават на всеки и всичко, с което си имат работа. Когато сте редом до тях, те ще изпълнят живота ви с любов и радост.

Те знаят как да обичат

Хората, които сключват брак с Риби, стават по-щастливи, защото техните партньори знаят как да обичат, да дават, да избират “своя” човек. Рибите не се страхуват да се влюбят, отдават сърцето си, сражавайки се за любимия си човек. Връзката с тях е дълбока и непоклатима.

Източник: Webmiastoto

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.