Home » Топ новини » Ето я жената до Милен Цветков, с която имаше връзка от 2 години, и нейният разказ (Снимки):
Ето я жената до Милен Цветков

Ето я жената до Милен Цветков, с която имаше връзка от 2 години, и нейният разказ (Снимки):

За личния живот на Милен Цветков след раздялата с майката на 8-годишния му син се знае сравнително малко.

Но стана ясно, че през последните години е споделял живота си с известна наша нумероложка, с която са живеели заедно:

Десет минути преди катастрофата Милен Цветков е тръгнал от дома на нумероложката Милена Иванова, за да отиде да си вземе сако за работа от неговия апартамент в центъра на София.

Било наистина за малко и веднага след това е трябвало да се върне. На следващия ден водещият бил на работа, за да подготвя предаване.Бил е поканен и от Слави Трифонов за интервю в телевизия 7/8 осми и затова му е трябвало сакото, разказва пред „Галерия”, Милена Иванова, жената до журналиста.

Милена Иванова

„Не искам да говоря нищо за момента, не съм състояние. Но ще ви кажа че денят беше хубав за Милен… Нищо не предвещаваше подобно нещо. Видяхме се десет минути преди катастрофата. Излезе за малко от вкъщи, а това случи 10 минути по-късно. Разбрах от медиите и най-нелепото е, че го прочетох от лаптопа му, който е у дома. Първо изобщо не можех да повярвам защото бях в шок.

Веднага след това говорих първо с дъщеря му Калина, която е в Нидерландия. Тя съжаление няма да може да изпрати баща си защото няма как да пътуват заради карантината. Не знам дали и нас ще ни пуснат да го изпратим заради тази карантина, просто не знам какво ще се случи, чакаме да кажат от съдебна медицина, защото има процедура и тогава ще се разбере кога ще бъде погребан“, разказва нумероложката.

Милен Цветков жена

„Чух се и с Ивета – майката на сина му Боян. Тя каза, че му е казала рано сутринта на другия ден, но не знам как е и реагирало детето”, сподели Иванова, която има връзка с журналиста от две години. Участвала е и като гост в предаванията му:

Милен Цветков и Милена Иванова

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.