Home » Здраве » Ето я и рецептата на д-р. Гайдурков срещу Ковид-19
Ето я и рецептата на д-р. Гайдурков срещу Ковид-19

Ето я и рецептата на д-р. Гайдурков срещу Ковид-19

Изтъкнатият нутриционист д-р Георги Гайдурков сподели в не много кратък, но определено емоционален пост вижданията си за коронавируса и посочи основните грешки, които се допускат при терапията на модерната зараза, пише noviniplus. Предлагаме ви целия пост на експерта по хранене без редакция.

Минаха повече от осем месеца и никой не МОЖЕ да обясни какво върлува по Планетата. Никой не седна да обясни откъде се взе този вирус, та така мори хората.

1978 г. – 5-и курс по медицина: К-вирус и симптоми – болка в главата, болки в ставите, кашлица, по-рядко поразяване на бели дробове и чревния тракт.

1978 г. – професори и академици знаят за К-вируса и са го изследвали. Интересното е, че след това 40 години НИКОЙ не е чувал за него. Защо?

От учебника по биология за седми клас знаем, че около нас и в нас има микросвят. Освен нас, толкова силни, има също толкова силен, но НЕВИДИМ микросвят.

Този микросвят има собствена йерархия. Много години начело на този микросвят са били бактериите. Основно е имало БАКТЕРИАЛНИ ИНФЕКЦИИ. От известно време почти не се среща бактериална инфекция. Вече няма салмонелоза и дизентерия, а РОТАВИРУС. Ако имате конюнктивит, то той е все по-малко стрептококи, а повече АДЕНОВИРУС.

Виждаме, че все по-малко бактерии има, но наизлязоха вирусите. Защо бактериите са все по-малко? Ами човекът измисли антибиотиците. С лекарствата човекът се набърка в този микросвят. Човекът смачка бактериите, а те бяха най-силни в този микросвят. Като котките и мишките. Махнахме котките и излязоха мишките.

Най-силният вирус бе ГРИП. Сега ние се отнасяме към грипа като към нищо си. Свикнали сме. А преди? Края на 70-те докторите с ужас посрещаха грипа. Навремето лекарите от поликлиниките, всеки един от тях, е ходил по над 20 адреса на ден при заразен от грип! Всяка поликлиника си имаше епидемиолог. Всяка сутрин този епидемиолог обяснява на лекарите – НИЕ НЯМАМЕ И НЯМА ДА ИМАМЕ ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ ГРИП, но ИМАМЕ ИМУНИТЕТ!

Какво е имунитет: температура над 38,6 градуса! Само над тази температура организмът започва да произвежда интерферон! И за всеки човек той е различен спрямо неговия си организъм! Не може да бъде внесен от вън!!!

И точно тези лекари НЕ СА ДАВАЛИ ДА СЕ СВАЛЯ ТЕМПЕРАТУРАТА!!!

И още в началото на тези епидемии се ВИЖДА, че човек, който не е свалил НАСИЛА температурата, на петия ден вече отива на работа ИЗЛЕКУВАН!
И ВИНАГИ, ако поне един път си взел лекарство за бутане на температурата, се получавали усложнения от тъпия грип!

И така започва „ерата“ на грипа!

В последните години грип като онзи от преди 30 или 40 години почти НЯМА!

От онзи грип се роди К-вируса, който не е виждан 40 г.! Защо не идва онзи грип? Къде се скри? Него го ликвидираха, но не напълно, с ваксините и някои лекарства. От него изскочи старият-нов К-вирус.

Какво ще се случи след като ликвидираме К-вируса? Може да се досетим какво ще изскочи. Преди него се появиха птичи грип, свински грип…, но всички те бързо бяха локализирани и не се получи никаква пандемия. Защо? Ами защото СТАРИЯТ добър грип бе все още силен и подтисна новите щамове. Сам се справи с тях.

Грип вече няма да имаме. Сега се борим с К-вируса и много скоро ще дойде ОЩЕ ПО-МОГЪЩ вирус!
Каква е клиниката на шибания К-вирус?

Когато се появи дори и старите епидемиолози изпаднаха в паника. Те знаят как протича холера, чума, инфаркт, инсулт, но как протича к-вирус те не знаеха. Днес вече клиниката е ясна. Това е ДЪЛГА инфекция! Средният срок на инфекцията е от 14 до 30 дена!!! Това не са усложнения! Това е НОРМАЛНАТА картина на протичане на инфекцията. При грипа 5 дена, а смотаният К-вирус — от 14 до 30 дена и това е нормално. Другата нормална клиника при К-вируса е ВЪЛНООБРАЗИЕТО — ден 39,5, ден 37,2, на следващия ден пак 39,5 и после пак 37,2. Казано по народному — ту умираш, ту се излекуваш. Тази вълна може да е различна при някои пациенти, но винаги я има!

Как започва всичко? При всички са едни и същи симптомите – като при обикновен грип. И голямата част от пациентите по НОМЕНКЛАТУРА са здрави! Заболяването спира. Организмът е победил. Обаче има една особеност! През това време ПИ-СИ-АР тестът става положителен! Когато клиниката е разгъната, то този тест може да е отрицателен. Защо? Ами вирусът се е спуснал дълбоко надолу, а тестът се взима от носоглътката. А когато човек оздравява, той започва да изхвърля този вирус и така този тест става положителен.

Какво се случва нататък? При повечето хора тези пет дена са достатъчни — гадно, лошо, поочукан, но всичко приключва.

Ако инфекцията се развие, то се разгръща и цялата клиника. И вече ВСИЧКО зависи докъде ще се спусне вирусът в тялото!

И се спуска тая гад там, където е НАЙ-СЛАБОТО звено в организма на дадения човек!
Ако слабото място са дробовете, то там отива. Ако е коремът, то се спуска в корема. Има случаи, където К-вирусът поразява ушите. Просто слабото място е там.

И тук идва важният въпрос: какво правим? Сега ще напиша нещо, което повечето от вас няма да разберат — НИЩО! Нищо не правим. Пием чай с конфитюр! Както преди по време на грипа. Ползваме бабините тайни.

А какво правят хората? Това, което категорично не се прави!

Не се паникьосвай! В никакъв случай! Когато се включи паниката, автоматично се изключва мозъкът.

Да включим мозъка? Ъм?

Болен си от К-вирус?

Първи закон: НЯМА ЛЕКАРСТВО ЗА К-вирус!
Милиони долари се харчат, но лекарство НЯМА!

И от тук нататък: Всяко лекарство, което ВКАРВАШ в себе си, те превръща в доброволец на клиничен опит!!!

И когато започнете да гълтате всякакви лекарства, се получава като в казиното: на кой както му върже!

Когато се включи паниката, всички започват да бутат температурата.

Какво се получава, когато свалим температурата с лекарства?

Организмът започва да гледа вътре сам себе си и да вика: “Мамка му! Дробовете са пълни с вирус, а аз не мога да вдигна температурата.” И организмът започва да „пакетира“ вируса, така както прави с враг, който не може да унищожи!

Организмът ни така е устроен. Ако не може да излекува нещо или да убие неканения гост, то той го пакетира или калцира. И на организма НЕ МУ ДРЕМЕ как се казва този враг или чуждо тяло. Всичко, което е чуждо и организмът ни не може да го убие, го пакетира в тъканите си. И когато свалим температурата, нашият организъм пакетира тези вируси, с които не е могъл да се пребори.

После: паниката продължава да работи и започваме да гълтаме антибиотици, знаейки, че антибиотиците на К-вируса не действат!

Продължаваме с имунитета. В нашия организъм има от 2 до 5 кг бактерии. Това са нашите вътрешни жители, които се грижат за нашето здраве. 90% от имунитета на човек е в корема или стомаха.

Докторите това го забравят и започват да изписват на пациентите си всякакви антибиотици. А какво правят антибиотиците? Правилно! Убиват нашите бактерии – имунитет!
И какво се получава? Природата не търпи вакуум!

К-вирусът започва МАСИРАНО да се заселва на мястото на бактериите!

Сами сме си убили втората част на имунитета.

Има наблюдение на хора с интересна клиника на К-вируса.

Оплакват се от: изчезване на обонянието и на вкуса, кашлица, лош дъх, гадене, главоболие и някои от ВЪЗРАСТНИТЕ лекари, учили в НРБ, започват да се досещат къде и кога са чували подобни симптоми. Досещат се, че това е ХЕРПЕСНО поразяване на носоглътката. След кратко време една от устните се напуква и херпесът излиза навън и всичко минава и заминава. Та уникално много пациенти с К-вирус имат такива симптоми. И какво правим? Нищо. Продължаваме да си пием чая. И в един момент устната се пука и целият К-вирус приключва. Има случаи на пациенти, поразени в стомаха от К-вируса. Повръщане, главоболие, неразположение и изведнъж устната се пука и край. Всичко минава!

Вътре в здравите хора с имунитет живее още по-МОГЪЩ вирус – ХЕРПЕС! Този вирус е последната бариера пред К-вируса. Той не пуска нищо да влезе в нашия организъм. Той е пазачът.
И изведнъж някакъв си К-вирус тръгва да влиза в организма ни. Какво прави ХЕРПЕС вирусът? Той застава като щит на организма ни. Той няма да пусне К-вируса да мине. ТОВА Е И БЕЗСИМПТОМНОТО БОЛЕДУВАНЕ!

Затова и не се бута температурата и не се пият антибиотици!

Но най-страшното е, че някой решил да разрежда кръвта като метод на лечение от К-вирус.

Я да помислим малко какво правим?

Кръвта става разредена. Организмът НЕ РАЗБИРА, че се лекуваме! Той не знае, че някой идиот е решил, че така се лекува. Той вижда, че кръвта става разредена. И какво ще прави?

Ще започне да връща кръвта в нормалното й състояние. Това е следващото ужасно усложнение от К-вируса.
И накрая: не се паникьосвайте! Паниката не помага! Грижете се за здравето си и по-малко лекарства пийте.

Доверете се на телата си. Бог е създал съвършена система за самовъзстановяване, нека не й пречим… Доверете се!

Експертът по диетично хранене д-р Георги Гайдурков е ученик на Лидия Ковачева. Нутриционистът лекува само с промяна в начина на хранене. Д-р Георги Гайдурков е завършил медицина, специализирал е нутрициология. Завършил е и магистратура по психология. Работил е в неотложно звено и бъбречно отделение към МБАЛ „Христо Ботев” – Враца и 12 години в Център по хемодиализа към МБАЛ „Св. Анна” – София. От 2001 г. е ръководител на Консултативен център за безлекарствена терапия и личностна промоция „Санитас” – София. За себе си казва: „Аз не съм лечител. Това, което практикувам, е строга научна медицина.”

Източник: Марица

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.