Home » Здраве » Ето вълшебната бабешка рецепта, с която Гала се лекува от COVID-19 (Снимки)
Ето вълшебната бабешка рецепта с която Гала се лекува от COVID-19 (Снимки)

Ето вълшебната бабешка рецепта, с която Гала се лекува от COVID-19 (Снимки)

Вчера осъмнахме с новината, че водещата на “На кафе”, Гала, е с коронавирус.

Любимото лице от екрана за момента се чувства добре и дори днес води емблематичното си предаване по доста нестандартен начин.

Макар и под карантина днес “На кафе” започна на живо, но за първи път в историята на сутрешното развлекателно предаване всичко се случва по Скайп и всеки от водещите е у дома.

Гала болна

365 Novini припомня, че все пак блондинката не води за сефте от дома си.

През 2017 година тя и половинката й Стефан, водеха предаването от леглото си, а Гала дори имитираше Виктория Бекъм, повдигайки палаво краче в пижама.

Водещата разкри и една бабина рецепта, която пие, за да пребори коварната болест.

“Имам все още вкус, не ям скариди, а залагам на прашец с мед и джинджифил”, призна тя и добави, че все пак пие и множество лекарства.  Всички около мен се чувстват добре, успокои останалите панелисти блондинката.

“Всички ме плашат, че след 5-ия ден симптомите се влошават, а положението постоянно се мени. Засега симптомите при мен са едни и същи, а най-много ме измъчва главоболието. Имам грипоподобна симптоматика и болки в цялото тяло и мускулите”, добави водещата.

На кафе на живо

Всички панелисти й пожелаха бързо оздравяване, а при тези им думи до Гала изникна любимият й Стефан, който усмихнато помаха на камерата.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.