Home » Горещо » Ето коя е жената, която дари с трета рожба Петър Бакърджиев /СНИМКИ/
Ето коя е жената която дари с трета рожба Петър Бакърджиев /СНИМКИ/

Ето коя е жената, която дари с трета рожба Петър Бакърджиев /СНИМКИ/

Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев шокира зрителите преди точно 24 часа, след като вчера рано сутринта съобщи, че е станал татко за трети път.

„Имам две момчета, време ми беше за момиче“, обяви журналистът и специално благодари на клиника „Щерев“ за помощта при появата на бебе №3, без да обели дори дума за майка му. „Ама как? Кога? Защо ние нищо не подозирахме?“, попита силно изненаданата Натали Трифонова, която също бе в студиото и ясно личеше, че не се преструва.

Петър Бакърджиев трето детеПреди месеци гръмна новината за раздялата между бившата „Мис България“, която сега също се изявява като спортен журналист Гергана Гунчева и Бакърджиев, но никой от тях не пожела да коментира темата. Двамата са родители на две момчета – Самуил и Максим, но явно плейбоят Бакърджиев е срещнал нова жена и сега може да се похвали с друго семейство.

Новата жена на Петър БакърджиевТой имаше връзка с Виктория Петрова. Двамата бяха заедно преди около 10 години, но приключиха доста бързо, припомня Hotnews. При обявяването на новината за новото бебе Бакърджиев не само не продума нито дума за майката, но и не обясни дали е присъствал на самото раждане и явно ще продължи да държи в тайна новото си семейство.

Кристина на Петър БакърджиевБебчето е момиченце с име Бориса, което тежи 2,800 кг. при 50 сантиметра височина. Третото дете на водещия дошло на бял свят в 22.00 часа в понеделник вечер, но за неговата поява никой не подозираше-нито зрителите, нито колегите на таткото в телевизията. И то, и майката са добре, отбеляза гордият баща, който заслужи поздравленията на колегите си, че само часове след паметното събитие е на работа, вместо да празнува.

Новата на Петър БакърджиевПриятели на Sofia24.bg открехнаха завесата на тази мистерия и можем да ви съобщим, че майката се казва Кристина. / Виж галерията/

От снимките е видно, че това е поредната красавица в живота на Бакърджиев.

Екипът ни пожелава здраве и безгрижно детство на малката Бориса и любов на нейните родители.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.