Home » Здраве » Ето какво ще стане, ако пиете по 2 сурови яйца всяка сутрин
Ето какво ще стане, ако пиете по 2 сурови яйца всяка сутрин

Ето какво ще стане, ако пиете по 2 сурови яйца всяка сутрин

Яли ли сте някога сурови яйца? А замисляли ли сте се какво ще се случи с тялото ви, ако пиете по 2 сурови яйца ежедневно, пише zdrave.to.

Един човек се реши на този експеримент. Вижте неговия разказ за преживяното:

„За мен беше диво!

И преди да започна да говоря за промените, които ми се случиха, когато сутрин започнах да пия 2 сурови яйца на празен стомах, бих искал да предупредя, че съм направил всичко това на свой риск. Ако приемате сурови яйца, има голяма вероятност да се разболеете.

Поради факта, че живеем в малко село и имаме кокошки, пих пресни пилешки яйца. Затова не отговарям за яйца от магазина.

Сега ще ви разкажа малко за самия експеримент. Всеки ден сутрин на празен стомах изпивах две сурови яйца. В началото беше много трудно. Но седмица по-късно нещата се промениха.

Суровите яйца са отлична закуска за хора, които искат да отслабнат. Те съдържат малко калории, но са много хранителни. За месец отслабнах с 4 кг. Събуждам се в 8 сутринта, веднага пия сурови яйца и тази закуска ми беше достатъчна до обяд.

Суровите яйца също ми помогнаха да се отърва от болки в стомаха.

Аз като човек, който от детска възраст обича пържени и вредни храни, имам гастрит от 16-годишна възраст.. Малко преди експеримента започна обостряне на болестта и имах постоянни болки в стомаха.

Суровите яйца след седмица ми помогнаха да се отърва от болката.

Поради факта, че има много голям риск от хващане на някаква инфекция обаче, не бих ги препоръчал за консумация без допитване до лекар.“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.