Home » Живот » Ето какво хубаво момиче бе дъщерята на Дженифър Лопес, преди да мине на отсрещния бряг (Снимки):
Ето какво хубаво момиче бе дъщерята на Дженифър Лопес преди да мине на отсрещния бряг (Снимки):

Ето какво хубаво момиче бе дъщерята на Дженифър Лопес, преди да мине на отсрещния бряг (Снимки):

Латино дивата Дженифър Лопес на скорошно участие в Лос Анджелис предизвика лавина от коментари в социалните мрежи заради обръщението, което използва към дъщеря си, Ема.

Джей Ло и Ема

А именно, докато говореше за Ема, която се присъедини към нея на сцената на стадион Доджърс, тя използва неутралното по пол местоимение „те“ и след това се пошегува:

„Продължавам да ги моля да пеят с мен, но те не искат. Ето защо това е специална публика. Доста са заети, имат работа. И са скъпи. Струва ми доста, когато излязат на сцената“, каза с усмивка Джей Ло.

Заради поведението и начина на обличане на момичето мнозина смятат, че Ема е трансджендър, а Дженифър досега не е коментирала официално въпроса. Но тя възпитава децата си по специални правила.

Джей Ло с Ема

Ема от години търпи множество критики и неуместни коментари заради външния си вид.

Непрекъснато й повтарят, че никога не се грижи за себе си и че изглежда много „запусната“, въпреки че е само на 14 години.

Дъщерята на певеца се появи на сцената в „момчешки стил“ – облечена в розова риза и къс широк панталон, а тази модна комбинация бе завършена с черна шапка.

Няколко дни по-късно Дженифър бе „изловена“ с дъщеря си на снимачната площадка на новия филм на годеника си Бен Афлек, който преди няколко месеца й предложи брак по приказен начин.

След като известната двойка поднови връзката си, Бен поддържа прекрасни отношения с децата на годеницата си.

А как Ема се промени през годините, вижте в следващите снимки:

Джей Ло и Ема

Ема Муньес

Ема на Джей Ло

Дженифър с дъщеря си

Джей Ло и Ема

Дженифър Лопес с Ема

Джей Ло с дъщеря си

От друга страна се спекулира, че Марк Антъни, който е баща на децата на Дженифър, и за когото певицата се омъжи само пет месеца след предишната раздяла с Бен Афлек, никак не е във възторг от подновената романтика с актьора.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.