Home » Топ новини » Ето как ще изглежда салонът на новата Лада 4х4 СНИМКИ
салонът на новата Лада 4х4

Ето как ще изглежда салонът на новата Лада 4х4 СНИМКИ

АВТОВАЗ е патентовал дизайна на салона на новата Lada 4×4, върху който са се трудили 13 специалисти под ръководството на главния дизайнер на завода Стив Матин, който също е посочен сред авторите на проекта, научи 365novini.

Интериорът на автомобила ще има класическо оформление с големи въздуховоди, екран, разположени в горната част на централната конзола и широк цифров приборен панел.

салонът на новата Лада 4х4

Централната конзола е леко обърната към водача, а специална козирка над приборния панел ни позволява да предполагаме, че колата ще прожектира част от информацията на предното стъкло на всъдехода.

салонът на новата Лада 4х4

Тънките седалки на новата Lada 4×4, благодарение на които автомобилът става по-просторен, имат странична опора дори на втория ред, където се появяват и въздуховодите на климатичната система. В същото време, обаче, няма подглавник за петия пътник, както и горната част на гърба на седалката.

салонът на новата Лада 4х4

Според слуховете новото поколение Lada 4×4 се изгражда на платформата Renault-Nissan CMF-A и трябва да се появи в продажба през 2022 година.

Изображенията в документа за патентоването сякаш повтарят интериора на концептуалния автомобил 4×4 Vision, представен през 2018 г. на автомобилното изложение в Москва:

салонът на новата Лада 4х4

салонът на новата Лада 4х4

салонът на новата Лада 4х4

auto.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.