Home » Свят » Ето как изглежда една родилна зала в Швейцария, ще останете без думи като я сравните с нашите
Ето как изглежда една родилна зала в Швейцария ще останете без думи като я сравните с нашите

Ето как изглежда една родилна зала в Швейцария, ще останете без думи като я сравните с нашите

Подгответе се – ще видите родилната зала в такава светлина, в каквато никога не сте си я представяли

 

Майките тук са като в луксозен хотел – ето така изглежда родилната зала в швейцарските клиники. За всяка жена мечтата е да си има здраво бебе, което по възможност да се появи, заобиколено от чистота и уют.

За нашата родна действителност е излишно да говорим, но тя категорично контрастира на това, което ще видите от снимките.

 

 

Явно болниците в Швейцария са оборудвани не само с медицинска техника, но и с всичко нужно за бременните, че и отгоре! Те могат да се оставят в ръцете на лекарите, да се насладят на комфорта и да се концентрират върху най-важната си задача, когато моментът настъпи. Не им се налага да се оглеждат за хлебарки, нито да се ужасяват от олющени стени и изпочупени легла.

 

 

 

В родилната зала в чужбина не е рядкост да има баня, по-точно джакузи. От древни времена се знае, че водата облекчава родилните болки. Може да използваш съоръжението, докато те са в пика си, а може и направо бебето да се роди там, въпрос на предпочитания.

 

Интериорен дизайн с изискан вкус и търсещ домашна атмосфера

 

Обзавеждането е решено и в топли и приятни цветове, които да стимулират радостта на пациентките, да не се разстройват допълнително.

 

В стаята е разположено още едно легло до това, на което ще си почива жената след раждането. То не е за втора майка, както може би си мислите, а за… таткото. Той може не само да присъства на голямото събитие в живота им, но и да остане при съпругата си, колкото поиска.

 

В дървената бебешка кошарка куп подаръци очакват младото семейство. Пакет памперси, провизии, козметика, санитарни материали – все важни и нужни за бебето продукти. Изненада е приготвена и на къта за повиване: дрешка и шапчица за новороденото.

От менюто на клиниката жената бихте могли да избере храна, подходяща за състоянието си, а може и да се почерпи със селектирано вино.

Банята изглежда повече от впечатляващо! И не, това не е помещение, излязло от страниците на списание за модерен дом. Това е банята към родилната зала в швейцарските клиники.

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About clslavchev

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!