Home » Свят » Ето как изглежда една родилна зала в Швейцария, ще останете без думи като я сравните с нашите
Ето как изглежда една родилна зала в Швейцария ще останете без думи като я сравните с нашите

Ето как изглежда една родилна зала в Швейцария, ще останете без думи като я сравните с нашите

Подгответе се – ще видите родилната зала в такава светлина, в каквато никога не сте си я представяли

 

Майките тук са като в луксозен хотел – ето така изглежда родилната зала в швейцарските клиники. За всяка жена мечтата е да си има здраво бебе, което по възможност да се появи, заобиколено от чистота и уют.

За нашата родна действителност е излишно да говорим, но тя категорично контрастира на това, което ще видите от снимките.

 

 

Явно болниците в Швейцария са оборудвани не само с медицинска техника, но и с всичко нужно за бременните, че и отгоре! Те могат да се оставят в ръцете на лекарите, да се насладят на комфорта и да се концентрират върху най-важната си задача, когато моментът настъпи. Не им се налага да се оглеждат за хлебарки, нито да се ужасяват от олющени стени и изпочупени легла.

 

 

 

В родилната зала в чужбина не е рядкост да има баня, по-точно джакузи. От древни времена се знае, че водата облекчава родилните болки. Може да използваш съоръжението, докато те са в пика си, а може и направо бебето да се роди там, въпрос на предпочитания.

 

Интериорен дизайн с изискан вкус и търсещ домашна атмосфера

 

Обзавеждането е решено и в топли и приятни цветове, които да стимулират радостта на пациентките, да не се разстройват допълнително.

 

В стаята е разположено още едно легло до това, на което ще си почива жената след раждането. То не е за втора майка, както може би си мислите, а за… таткото. Той може не само да присъства на голямото събитие в живота им, но и да остане при съпругата си, колкото поиска.

 

В дървената бебешка кошарка куп подаръци очакват младото семейство. Пакет памперси, провизии, козметика, санитарни материали – все важни и нужни за бебето продукти. Изненада е приготвена и на къта за повиване: дрешка и шапчица за новороденото.

От менюто на клиниката жената бихте могли да избере храна, подходяща за състоянието си, а може и да се почерпи със селектирано вино.

Банята изглежда повече от впечатляващо! И не, това не е помещение, излязло от страниците на списание за модерен дом. Това е банята към родилната зала в швейцарските клиники.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.