Home » Идеи » Ето къде да съхранявате парите, така че те да се умножат
Ето къде да съхранявате парите така че те да се умножат

Ето къде да съхранявате парите, така че те да се умножат

Парите са неразделна част от благополучния и щастлив живот. За да се стичат към къщата ви финансовите потоци, е необходимо да обърнете внимание на местата за съхранение на парите.

Понякога дори високите заплати не осигуряват достатъчно комфорт за живот и парите буквално се изпаряват. За да се умножат спестяванията ви, трябва да помислите как и къде да ги съхранявате.

Благоприятни места за съхраняване на пари

Според Фън Шуй, къщата е разделена на определени зони. Някои от тях привличат любов, други – комфорт и щастие, а трети – богатство. Струва си да се обърне внимание на тези места.

Югоизточната част е отговорна за материалното благополучие. Там трябва да позиционирате касичка, която непрекъснато да захранвате, което води до повишаване на паричния поток. Тук си заслужава да оставите част от парите, които сте получили за вашите заслуги и постижения на работното място. Правилното устройството на този сектор е обвързано с цветовете – тази област трябва да включва зелени, лилави, пурпурни и златни нюанси.

Също така тук трябва да сложите живи растения (например, дърво на парите) и мебели от дърво. Елементът вода ще увеличи действието на зоната на богатството. Поставете съд с вода, малък аквариум или декоративен фонтан. Можете да използвате снимки на водопади, дълбоководни реки, морета и океани.

Използването на талисмани за богатство също разкрива финансов потенциал. Такива са златни рибки, трикрака жаба, монети, нанизани на червен конец, или други предмети, които могат да привлекат материалното богатство. Например, можете да създадете специална ваза на богатството, която се смята от Фън Шуй за най-силния талисман.

Силни места в къщата

За да се умножават парите ви, трябва да ги съхранявате в силните места на дома ви. Такива места има във всеки дом и можете да ги откриете с вашите собствени усещания. Това е най-комфортното място, където се зареждате с доза бодрост и отпускате след работния ден. Това място може да се създаде отделно, като изберете подходящо място по енергия или част от него. В тези места е удачно да съхранявате парите си, но за да се увеличават е необходимо да се грижите за съда. Най-подходящи са червени или зелени нюанси: дървени кутии, кожени портмонета, красиви кутии, направени със собствените ви ръце.

Съхранение на пари на места с положителна енергия

За да си устроите място за съхранение на паричните средства у дома, можете да го направите на тавана. Най-подходящи места са уединени места под птиче гнездо или кошер с диви пчели или оси. Най-трудолюбивите животни съобщават за положителна енергия за вашите финанси и те започват да привличат към вас енергията на финансовите потоци.

Всяко място в дома ви, където кипи живот, чува се смях често и преобладава положителна енергия, може да се превърне в хранилище за пари. Тези места имат безпрецедентна сила, която никога няма да ви остави в бедност.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.