Водещите новини
Home » Горещо » Ето го порасналото бебче на Венелин Петков и Николета Маданска – вижте 1-месечния Йоан (Снимки)
Ето го порасналото бебче на Венелин Петков и Николета Маданска - вижте 1-месечния Йоан (Снимки)

Ето го порасналото бебче на Венелин Петков и Николета Маданска – вижте 1-месечния Йоан (Снимки)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Една от най-любимите телевизионни двойки у нас, Венелин Петков и Николета Маданска, се радват на най-хубавите мигове от живота на всяко семейство. И макар уволнението на Петков от бТВ да помрачи ежедневието им, това бе мимолетно, тъй като дните на бившия шеф на медията и спортната журналистка са пълни с детски смях и усмивки.

Венелин се е отдал напълно на бащинството и се радва на всеки миг с невръстния си син Йоан.

На 22 февруари, понеделник, Петков-младши навърши 3 месеца, а събитието бе отбелязано подобаващото в къщата на Венелин и половинката му – спортната журналистка Николета Маданска, предават от ПИК.

Венелин Петков и Николета

За месечинката на малкия Йоан най-вероятно родителите му са посрещнали гости в дома си, тъй като Маданска, която по принцип не е от най-суетните дами, часове преди празненството се разкраси във фризьорския салон, в който се грижат за косата й. Измежду смяната на пелените на бебето и задълженията си на домакиня, чевръстата дъщеря на Свобода Маданска и треньора Мишо Мадански намери време да забърка и морковена торта на синчето си.

Николета Маданска син

Таткото Венелин Петков не сподели емоциите си около празника на детето си, тъй като, както ПИК вече писа, реши да изтрие профила си в Инстаграм.

Николета Маданска Йоан

Както е известно, от края на декември миналата година журналистът не е шеф в Би Ти Ви. Жена му обаче все още се води кадър на телевизията и за момента семейството се издържа с нейната заплата. Дори и да иска, новото чешко ръководство не може да освободи жената на бившия директор, тъй като тя е по майчинство.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.