Home » Горещо » Ето ги тайните жени на Маджо / СНИМКИ
Ето ги тайните жени на Маджо / СНИМКИ

Ето ги тайните жени на Маджо / СНИМКИ

Обграден с красиви жени е митичният бизнесмен Младен Михалев-Маджо, чието име се завъртя в скандал около протестите.


Биологичната дъщеря на Михалев – Йоанна

Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер има две дъщери, като само едната от тях е негово биологично дете. Красавицата Йоанна Михалева, която е една от най-желаните девойки сред елита, е щерка на Михалев от брака му с първата му съпруга Елена, която към днешна дата също е успешна бизнес дама. Общата им наследничка се дипломира в един от най-престижните икономически университети в Лондон през 2016 г. и бързо се хвърли в дебрите на бизнеса на баща си.

Осиновената щерка на Маджо – Мелина, на дипломирането си

След прибирането си в България Йонна Михалева пое туристическия сектор в империята на татко си и управляваше хотелските комплекси от веригата „Хелена ризорт“ в Слънчев бряг, които някога бяха собственост на покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски. Впоследствие обаче Йоанна избра да инвестира в свои собствени идеи, като се захвана с менажиране на заведения и ресторанти. Все пак тя съвсем не е загърбила хотелиерството и често се случва да представлява баща си по различни бизнес форуми.


Милкана на море с кучето си

Йоанна е в чудесни отношения и със своята доведена сестра – Мелина, която е дъщеря на настоящата жена на Маджо – ефектната брюнетка Милкана. Двамата са заедно повече от десетилетие, а сикаджията осинови щерка ѝ още през 2016 г. Тогава стана ясно, че Мелина, която беше Христова, е приела официално фамилията Михалева. За това свидетелстват и справки в Търговския регистър, където името ѝ присъства в някои от семейните фирми, отново свързани с хотелиерство и туризъм. През 2019 г. и Мелина се дипломира успешно в Лондон, където учеше икономика, следвайки примера на доведената си сестра Йоанна. Сега и двете девойки са се установили в столицата, като Маджо се е постарал да им подсигури необходимия комфорт.


Милкана и Маджо са двойка повече от 10 години

Очевидно Михалев има голямо доверие на дамите на сърцето си, тъй като и настоящата му половинка Милкана също дейно участва в някои от бизнесите му. С нея Михалев се среща преди повече от 10 години по време на ваканция в Швейцария, като по онова време атрактивната брюнетка все още е омъжена, при това не за кого да е, а за внука на Добри Джуров. Впоследствие обаче Милкана се развежда и заживява заедно с бизнесмена, който ѝ доказва, че е широкоскроен човек, припознавайки нейната дъщеря за своя.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.