Водещите новини
Home » Горещо » Ернестина Шинова яде с ръце кебапчета при Виктор Ангелов
Ернестина Шинова яде с ръце

Ернестина Шинова яде с ръце кебапчета при Виктор Ангелов

В един от най-горещите дни това лято екранната д-р Стаменова от „Откраднат живот“ обядваше не таратор и тиквички, а парещи лукс кебапчета и топла супа, научи 365novini

Обяда си Ернестина купи от заведението за бързо хранене на Виктор Ангелов на ул. „Раковска”, в което качеството на продукцията е високо, но и цените са над обичайните за страната. Едно кебапче там струва 1,59 лв., хлебчето е 79 стотинки, а супата – близо петарка, писа „Уикенд“.

Шинова трябваше да плаща за двама, тъй като с нея беше и майка й. Дали пък талантливата актриса не бе решила да нагости родителката си с вкусна скара по случай рождението си? В същия този ден – 2 юли, кино и тв звездата навършваше 56 години.

Понеже в заведението нямаше свободни седящи места, Ернестина и майка й Пенка се принудиха да ядат прави. Храната си те разположиха на маса до отворен прозорец, където вече имаше други хора. Самите Шинови пък излязоха отвън – на тротоара пред закусвалнята, и оттам се пресягаха към трапезата си.

Родителката сърбаше супата си лъжица, а дъщерята направо я пиеше от купичката. Новоизлюпената евродепутатша почти не използваше прибори и за лукс кебапчетата си – вместо с вилица жената на Андрей Слабаков ги поднасяше към устата си с ръце.

Звездата от „Комиците”, „Откраднат живот” и „Мисия „Лондон” се нахрани за около половин час. Толкова време бе нужно и на майка й да се засити. После двете напуснаха района на кебапчийницата и тръгнаха пеш, като Ернестина побърза да запали цигара.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.