Водещите новини
Home » Горещо » Ернестина Шинова яде с ръце кебапчета при Виктор Ангелов
Ернестина Шинова яде с ръце

Ернестина Шинова яде с ръце кебапчета при Виктор Ангелов

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

В един от най-горещите дни това лято екранната д-р Стаменова от „Откраднат живот“ обядваше не таратор и тиквички, а парещи лукс кебапчета и топла супа, научи 365novini

Обяда си Ернестина купи от заведението за бързо хранене на Виктор Ангелов на ул. „Раковска”, в което качеството на продукцията е високо, но и цените са над обичайните за страната. Едно кебапче там струва 1,59 лв., хлебчето е 79 стотинки, а супата – близо петарка, писа „Уикенд“.

Шинова трябваше да плаща за двама, тъй като с нея беше и майка й. Дали пък талантливата актриса не бе решила да нагости родителката си с вкусна скара по случай рождението си? В същия този ден – 2 юли, кино и тв звездата навършваше 56 години.

Понеже в заведението нямаше свободни седящи места, Ернестина и майка й Пенка се принудиха да ядат прави. Храната си те разположиха на маса до отворен прозорец, където вече имаше други хора. Самите Шинови пък излязоха отвън – на тротоара пред закусвалнята, и оттам се пресягаха към трапезата си.

Родителката сърбаше супата си лъжица, а дъщерята направо я пиеше от купичката. Новоизлюпената евродепутатша почти не използваше прибори и за лукс кебапчетата си – вместо с вилица жената на Андрей Слабаков ги поднасяше към устата си с ръце.

Звездата от „Комиците”, „Откраднат живот” и „Мисия „Лондон” се нахрани за около половин час. Толкова време бе нужно и на майка й да се засити. После двете напуснаха района на кебапчийницата и тръгнаха пеш, като Ернестина побърза да запали цигара.

hotarena

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.