Home » Живот » Енджи Касабие след ужасяващия взрив в Бейрут: Всички ливански политици да горят в ада!
Енджи Касабие след ужасяващия взрив в Бейрут

Енджи Касабие след ужасяващия взрив в Бейрут: Всички ливански политици да горят в ада!

„Семейството ми е добре, материалните щети са много.”

Това разкрива Енджи Касабие след ужасяващия взрив в Бейрут, който отне живота на най-малко 137 души, повече от 4000 са ранени, а четвърт милион останаха без дом.

“Всички ливански политици да горят в ада!”, гласи емоционално послание, което направи Касабие в Instagram. Тя категорична, че това е най-страшното нещо през което минава родината й.

„Майка ми и сестрите ми са в Ливан. Едната ми сестра е била вкъщи. Както седяла си ударила главата в тавана. Другата ми сестра и майка ми са били на улицата. След като чуват страшен шум панически побягват към вкъщи. Слава богу те са живи и здрави“, разказва Енджи за ужаса който преживява.Тя е убедена, че ако експлозията не е била около пристанището, родината й нямало да съществува.

„Не разбирам от политика. Взривът е нещо много сериозно. Благодаря на Господ, че все пак се е случило на пристанището и 60% от взрива е отишъл във водата. Ако беше на друго място. Ливан нямаше да съществува“, допълва Енджи.

Диетоложката е собственик на три клиники в Бейрут. По думите й там също има поражения, но е благодарна, че всички около нея са живи и здрави, пише България Днес.

„При нас всичко се плаща отиваш в болницата- плащаш. Ако нямаш пари-умираш. Ливан няма да се справи без помощ от вън“, заяви още тя.

Твоят коментар

About clslavchev

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.