Водещите новини
Home » Здраве » Енджи Касабие след COVID-19: Захарта е смърт, тя храни рака и вирусите
Енджи Касабие след COVID-19: Захарта е смърт тя храни рака и вирусите

Енджи Касабие след COVID-19: Захарта е смърт, тя храни рака и вирусите

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Диетоложката на богатите и известните Енджи Касабие твърди, че се преборила с новия коронавирус колкото с помощта на медицината, толкова и благодарение на правилния си режим на хранене.

Красивата специалистка добави любопитната подробност, че след изкарания COVID-19 няма никакви антитела.

“Трябва да се борим с наднорменото тегло, като се храним здравословно и разнообразно. Така ще подобрим и имунитета си. Здравословното хранене не е скъпо. Никой не е казал, че трябва да се храним със скариди, за да сме здрави, или с телешки стек. Всеки може да си направи веганско меню от плодове и зеленчуци. Захарта е най-големият враг за човека, защото тя е храна за рака и за вирусите. Това заяви по Нова телевизия Енджи Касабие.

“Мислех, че от тази епидемия ще излезем по-хармонични, по-благи. А ние излизаме по-стресирани. Не забравяйте, че стресът първо изяжда нас. Стресът е най-големият виновник за лошия начин на живот. Много е важно човек да си направи някакъв режим, посочи тя.”

И допълни, че не бива да се изключват съвсем въглехидратите от диетата, тъй като именно те са храната на мозъка.

“Трябва да се храним редовно, защото организма усеща ситост чрез мозъка. На всеки два и половина до три часа трябва да имаме някакво хранене. Когато е толкова често, количеството се намалява и дори могат да се спестят калории. Режимът трябва да е богат на качествена храна, а тя е разнообразната храна. Трябва да има качествени мазнини, въглехидрати”, допълни тя.

Източник: 2newsbg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.