Home » България » Емо Чолаков прибира 5 бона от новата си работа, вече дори не се сеща за телевизията
Емо Чолаков прибира 5 бона от новата си работа вече дори не се сеща за телевизията

Емо Чолаков прибира 5 бона от новата си работа, вече дори не се сеща за телевизията

Емблематичният синоптик Емил Чолаков напусна БТВ не заради конфликт с колежката си Натали Трифонова, а единствено поради ниското си възнаграждание, научи HotArena.

Той се е намерил нова, много по-добре платена работа, в която ще има възможност да прилага изцяло знанията си по метеорология и геофизика и да ги надгражда.

Емо започва работа на летище „София“ и ще е част от държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“, като основното му задължение ще бъде метеорологично обслужване.
Грозен скандал с Натали Трифонова прогонил Емо Чолаков от Би Ти Ви

Подобна позиция е изключително важна за въздушния транспорт, защото при полетите едно от най-съществените неща са именно метеорологичните условия, писа „Галерия“.

Същевременно работата като метеоролог на летището е изключително престижна, тъй като условията там са много добри. Запознати издават, че като служител на РВД Емо Чолаков ще прибира 5000 лева заплата. Освен това всички работници на летището получават и допълнителни привилегии като безплатни самолетни билети, карти за градския транспорт, ваучери за храна и задължителни бонуси за Коледа и Великден.

Емо няколко пъти говорил с шефовете в телевизията да му качат възнаграждението, но след като получил категоричен отказ, решил да смени бранша.

„За мен това е професия, а не хоби. Не съм красавица с богат любовник, която се изявява на екран и чете прогнозата между другото, за да си гали суетата. С моя труд издържам семейство“, отсича Емо, намеквайки, че професията в последните години се напълни с хубавелки с богати спонсори, за които не е важно колко пари получават.

Неотдавна Емил Чолаков получил примамлива оферта в частна фирма срещу почти двойно по-голяма заплата – 3500 лева. За решението му надделял фактът, че от години изплаща непосилен ипотечен кредит,
който стопявал финансите му всеки месец.

След съобщаването за изненадващата промяна зрителите побързаха да изразят разочарованието си, че забавният Емо повече няма да ги развеселява с шегите си. Синоптикът бе единственият, който съобщаваше по нестандартен начин прогнозата.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.