Home » Живот » Емил Кошлуков връща „Минута е много“
Емил Кошлуков

Емил Кошлуков връща „Минута е много“

Петър Вучков няма да е водещ на „Минута е много“, научи 365novini.

„От кабинета на генералния директор са позвънили на авторката проф. Лилия Райчева, за да я поканят на разговор за бъдещето на шоуто. Тя обаче е скептична относно завръщането на рубриката на екран. Най-вероятно от телевизията ще искат да откупят правата на предаването“ – споделя пред „Уикенд“ 80-годишния актьор Петър Вучков.

Емил Кошлуков иска да възроди „Минута е много“, тъй като БНТ има спешна нужда от тв игра, която да се върти в ранния праймтайм – твърди източник от държавната медия. В последната година в отрязъка преди Лека нощ, деца вървеше „Стани богат“, но наесен световното шоу вече няма да е в ефира на държавната телевизия. Причината е, че лицензът й е твърде скъп, а обществената телевизия няма толкова пари, за да поддържа шоуто.

Ако в крайна сметка „Минута е много“ се завърне в националния ефир, то излъчванията ще са ежедневни, а не както в миналото – веднъж седмично. И почти сигурно е, че водещ на играта през новия сезон няма да е Петър Вучков. Не е изключено за лице на старото шоу да бъде поканен Михаил Билалов.

„Минута е много“ е една от най-емблематичните продукции на БНТ, но правата за нея не са собственост на медията – отбелязва изданието.

razkritia.com

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.