Home » Топ новини » Елена Гунчева: ЗАЩО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ИМА ЧУЖДО ЗНАМЕ?
Елена Гунчева: ЗАЩО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ИМА ЧУЖДО ЗНАМЕ?

Елена Гунчева: ЗАЩО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ИМА ЧУЖДО ЗНАМЕ?

„Да не би случайно вече да сме станали и колония на Украйна, та в Министерски съвет е сложено украинското знаме?

Държавният протокол е изричен и допуска чужди знамена само в точно определени от закона случаи – при посещения на чужди делегации и т.н. Явно случаят не е такъв.

Калинката Константинова, решена в бебешко розово костюмче, гордо обяснява, как българската държава ще се погрижи за украинците. То, ако се погрижи за тях като за българите, жална им майка!

Ибрикчийството на правителството към интересите на САЩ минава всякакви граници на приличието. Разбирам, че трябва да сме съпричастни към жертвите на войната. Но примерно война се води и в Сирия – къде е сирийското знаме в Министерски съвет, питам?

Или знамето на Йемен? Някак си нямам спомен нападнатите от САЩ суверенни държави да са получили подобна почит от българското правителство.

В момента тече една пропагандна война, която изродява всичко нормално. На принципа на китайското мъчение от телевизора и медиите постоянно ни внушават за злия Путин и добрия Зеленски. Пробутват ни фалшиви снимки, новини и пропаганда, като удобно забравят избитите от неонацистите в Украйна жени и деца, между които много българи.

Скоро явно можем да очакваме и нацисткото знаме на „Азов“ да развеят в Министерски съвет! Скоро от една психодясна отрепка прочетох, че българското знаме било подкрепа за Путин и било срамно да се слага по профилите в социалните мрежи.

Отрепката гордо се беше окичила с украинското знаме и от леглото си в САЩ яростно плюеше българите, които смятат, че нямаме работа да се месим в санкциите на САЩ и войната им срещу Русия!

И моят въпрос е: след като се чувстват всякакви други, но не и българи, защо не си събират багажа за Канада?!?“

Коментар на Елена Гунчева в социалните мрежи

Източник: Евроком

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.